Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Simon-oil vaš zanesljivi partner na področju dostava kurilnega olja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Kot vodilni izmed ponudnikov kurilnega olja se lahko pohvalijo z dolgoletno tradicijo poslovanja, ki skrbi za dostavo kurilnega olja osrednje Slovenije in Gorenjske. Družba uspešno posluje, zagotavlja visoko likvidnost, odgovoren odnos do strank ter odprtost do svojih strank.

 

 

Veljajo za hitro odziven in cenovno ugoden ponudnik kurilnega olja.  Pokličite njihovega zastopnika, ki vam bo izdelal najugodnejšo ponudbo in poizkušal najti čas dostave kurilnega olja, ki bo najbolje ustrezal vašim obveznostim. Imajo pa tudi brezplačno dostavo za količine nad 1000 litri. Veljajo za kakovestnega ponudnika kakovostnega kurilnega olja, ki je v skladu z evropskimi standardi. Kurilno olje, ki ga dostavljajo je kvalitetno in izpolnjuje predpisan slovenski standard SIST EN ISO 4259. Kvaliteta ekstra lahkega kurilnega olja se odraža v visoki kurilni vrednosti – visok izkoristek energije, ekološka prijaznost. Največji potencial podjetja predstavljajo zaposleni, saj s svojim strokovnim znanjem, kvalitetno in uspešno izvajajo dostavo kurilnega olja.  Glede na svoje izkušnje, znanje, vrhunsko kvaliteto zastopanih proizvodov, odločnost in profesionalnost dostavnih uslug pridobilo, skozi leta delovanja, zaupanje številnih strank ter lahko z gotovostjo trdimo, da so danes vodilno podjetje v Sloveniji na področju dostave kurilnega olja. Danes podjetje Simon-oil svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje in prevoza kurilnega olja.

 

 

 

Podjetje Simon-oil je vedno usmerjeno v prihodnost. Njihovi clji so vedno višji, se pa zavedajo, da je za dosego tega cilja potrebno veliko dela, vsakodnevnega izobraževanja, prilagajanja spremembam na trgu.

Uspehi podjetja Simon-oil se štejejo v številu zadovoljnih strank in partnerjev. So zanesljivi, prisluhnejo potrebam strank in temu primerno predlagajo rešitve.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.