Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Sivka ima blagodejni vpliv na vaše telo in um

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Uspešna zgodba podjetja Ekotera prihaja s Krasa. Danosti Krasa so več kot gostoljubne za vzgojo sivke. Sestava tal, osončenost, temperature, ostale klimatske razmere in kraška zagnanost so trdna zagotovila, da je ta plemenita rastlina na Krasu srečna.

010_85c46164 115_ccd5ebbb 001

Podjetje Ekotera ima na domačih poljih zasajeno sivko in pridelujejo svojo lastno linijo kozmetičnih pripravkov iz sivke. Tako je njihovo delo iz veselja preraslo v posel, ki združuje kemijo, znanost in umetnost.

Celotno linijo izdelkov, ki so jo poimenovali Krasna, plemeniti starodavno sporočilo o blagodejnih in zdravilnih učinkih sivke ter drugih zelišč, ki rastejo na Krasu. V vseh izdelkih Krasna, je glavna sestavina sivka s Krasa, ki je pridelana na njivah podjetja Ekotera, na popolnoma naraven način. Predelana je na načine, ki so jih uporabljali že pred desetletji.

Prav zato je njihovo eterično olje vrhunske kakovosti. Eterično olje sivke je še posebno priporočljivo za razpokano in suho kožo, pri kožnih alergijah in obolenjih, ekcemih, luskavici in dermatitisu. Uporabljajo ga tudi pri okužbah, vnetjih kože, opeklinah, ranah in glivičnih obolenjih. Blagodejno deluje na aknasto kožo in spodbuja celjenje ran. Veliko proizvodov je izdelanih ročno in brez uporabe umetnih konzervansov. Embalaža je prav tako okolju prijazna. Uporabljajo tudi brezzračno embalažo Ecosolution™, ki preprečuje oksidacijo in podaljša delovanje naravnih konzervansov, se 100 % reciklira, pri njeni izdelavi pa so co2 izpusti za 30 % nižji.

Sivka torej vse bolj osvoja kozmetično industrijo, saj je nepogrešljiva pri mešanicah za kopeli, kremah, losjonih za telo in kot eterično olje, za katerega mnogi prisegajo, da obnavlja, vlaži in pomlajuje kožo.

V spletni trgovini (www.ekotera.si), boste našli tudi čudovite sivkine kopeli. Sivkine kopeli namreč pomagajo odpravljati težave bodisi zaradi slabe prekrvitve, blažijo težave v meni, pomirjajo, blažijo nemir, zaskrbljenost in stres ter pomirjajo razdraženo, pordelo in občutljivo kožo.

Sivkini izvlečki so pogosta sestavina mazil proti revmi, kožnim boleznim, okužbam kože, pikom žuželk in izdelkov za ustno higieno. Uporabimo jo lahko za oskrbo manjših ran, opeklin in površinskih sončnih opeklin. Sivka odišavi prostor in perilo, poživi naš ten, poleg vsega pa njenega vonja ne marajo molji, komarji in muhe.

Že za samo dobro počutje, mir v duši in preprečevanje bakterijskih okužb, vam priporočamo uporabo kozmetične linije iz sivke Krasna. Vaša koža bo bolj napeta in čvrsta, vaše počutje pa odlično!

Kot pravijo v podjetju Ekotera: » Želimo si, da bi Krasna našla svoj dom povsod tam, kjer cenite naravo.«

1_33517aa883b1ed2fd66e76251b30fd76

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.