Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

SKYWAY VZDRŽEVANJE OBJEKTOV TOMAŽ BAUMKIRCHER S.P.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vam je pomembno da vaše nepremičnine upravlja izkušen in zanesljiv upravnik, ki zna poskrbeti za racionalno porabo denarja ter racionalizacijo stroškov?

V podjetju Skyway se ukvarjajo z sanacije objektov, katere lahko tudi obnovijo. Obnavljajo in sanirajo hiše, stanovanja, stene, garaže ter ostale objekte. Poleg tega se ukvarjajo tudi z vzdrževanjem okolice ter opravijo storitev hitrih popravil.

Z raznolikimi strokovnimi znanji tako ponujajo najširši razpon prvovrstnih storitev od ideje do zaključka projekta. Njihovi naročniki so tako fizične kot tudi pravne osebe, z vseh koncev Slovenije. Dela so jim zaupala tako mala kot velika podjetja. Tako dela, kot naročniki so zelo različni, vsem pa je skupno zadovoljstvo z opravljenim delom. Za vas opravljajo vsa opravila, vzdrževanje pripadajočega zemljišča, večstanovanjskih stavb, obnovo večstanovanjskih objektov, skratka vse. Poslanstvo podjetja Skyway je že več let osredotočeno na podporo podjetjem in podjetnikom, vzdrževanju odličnih poslovnih odnosov in zagotavljanju obojestranskih koristi. Na podlagi pridobljenih izkušenj, so razvili široko paleto podpornih storitev, s katerimi bodo še naprej zadovoljevali potrebe svojih strank. Odlikujejo jih hitra odzivnost, dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del. S svojimi storitvami so se na trgu uveljavili kot zanesljivo in učinkovito podjetje, vredno zaupanja. S svojim delom se trudijo zadovoljiti vse zahtevnejše kupce oziroma naročnike. Dela skušajo izvajati skladno z zahtevanimi roki, prvenstveno pa kakovostno, glede na predpisane standarde.

Ob večjem obsegu konkurence, ki je danes dejavno na trgu, se trudijo ostati v ospredju in skušajo biti korak pred drugimi predvsem s kakovostjo, pravočasno izvedbo in ustrezno ceno, s katero lahko zadovoljijo vsestranska pričakovanja.

Vizija podjetja Skyway je ostati med vodilnimi v panogi, ohraniti vse svoje sposobnosti in konkurenčne prednosti. Kot pravijo sami se bodo trudili še izboljšati pomanjkljivosti, skladno s potrebami kupcev stopati v korak s časom, pri tem pa del sredstev vlagati v nove naložbe.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.