Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

SLIKOPLESKARSTVO DENIS MALI S.P.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Denis Mali s.p. je podjetje, ki izvaja slikopleskarska dela. Podjetje, ki že vrsto let skrbi za različna slikopleskarska dela. Podjetje razpolaga s širokim spektrom raznolikih znanj, kar je razvidno po kvalitetno in strokovno opravljenih storitvah. Znanje je vedno bolj pomembna vrednota vseh naprednih organizacij, zato se naši zaposleni nenehno dodatno izobražujejo. Slikopleskarstvo podjetja Mali za vas opravi od osnovnega pleskanja do zahtevnih opleskov v barvi z vsemi obstoječimi materiali. Tu so še okrasni ometi, grobo in gladko pleskanje na vse mogoče podlage in tako dalje.

Odlikuje jih dolga tradicija, znanje in kakovost!   Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju slikopleskarstva.

Komunikacija s strankami je ključnega, pomena saj želijo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti. Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem s proizvajalci izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo uporabnikov.

Trudijo se biti konkurenčni s kakovostjo in cenami na svojem področju. Zadovoljstvo strank dosegajo s kvalitetnimi storitvami. Le to dokazujejo in potrjujejo mkjihve reference ki jih pretežno spremljajo že od samega začetka poslovanja.

Strankam se prilagajajo individualno, glede na njihove potrebe. a vedno se trudijo, da bi zagotovili naslednje:

  • Kvalitetno izvedbo, brez kasnejših reklamacij.
  • Strokovno pravilno izvedbo.
  • Takojšnje prilagajanje na situacijo .
  • Hiter odziv .
  • Čim večji razvoj in uporabo novih materialov ter tehnologij.

 

Stremijo h kakovostnemu in učinkovitemu delu, saj jim je najpomembnejše, da ste vi, naročniki, zadovoljni z narejenim, saj le zadovoljna stranka zares nekaj šteje. Na vaša povpraševanja in naročila se hitro odzovejo in želeno izvedejo v najkrajšem možnem času.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.