Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Slovensko inovativno podjetje Hrust

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje HRUST je slovensko inovativno podjetje, ki se že vrsto let ukvarja  o z lastno izdelavo kmetijsko-gozdarskih strojev, cirkularjev HRUST 200 in HRUST 300, s tekočim trakom.

Uporaba izdelkov podjetja Hrust za lažje delo

S temi izdelki imajo namen dati priložnost vsem uporabnikom, da lahko uporabljajo izdelek tudi s starimi traktorji, ki nimajo hidravličnih priključkov, kajti tekoči trak in rezilo sta preko kardanskega priključka ali elektro motorja.

Odlikuje jih svetovanje, strokovnost

Potrošnikom nudijo tehnično pomoč in svetovanje strokovnjakov s področja gazdarske in kmetijske mehanizacije. Njihova usposobljena ekipa bo vedno prisluhnila željam in potrebam stranke.

 

Izjemna ponudba podjetja Hrust

Odlikuje jih lastna izdelava kmetijsko-gozdarskih strojev z namenom za učinkovito opravljanje dela. Prav tako izdelujejo ugodne cirkularje in tekoče trakove. Tekoči trakovi, imajo dolgo življensko dobo in so cenovno dostopni vsem. Izkušena in strokovno podkovana ekipa svetuje pri izbiri in pripravijo ponudbo.

Hrust 300

HRUST 300 je kombinacija pogona na kardan ali elektro motor. Že ime Hrust nam pove, da se za  imenom skriva nekaj robustnega oziroma nekaj zelo močnega.

Hrust 100

Hrust 100 je priročen cirkular brez tekočega traku in je v nadaljevanju pripravljen za kombinacijo traktorskega in elektro pogona in na montažo tekočega traku.

Hrust 200, 300

Hrust 200 in 300 sta cirkularja s tekočim trakom na traktorski pogon in pa kombinacijo  elektro motorja.

Hrust 400

Hrust 400 pa je cirkular na traktorski pogon s tekočim trakom in  ležečim cepilcem 12.5t za 50 cm drva. Na tem cirkularju lahko žagata in cepita dva delavca naenkrat.

Njihova pot k odličnosti se nikoli ne konča, saj v podjetju Hrust vedno poskušajo doseči več za svoje stranke in partnerje. Delajo z mislijo na uspeh in se osredotočajo na rezultate. Pri tem nenehno iščejo nove načine za inovacije in izboljšave ter vestno spremljajo svoj napredek. Stranke, ki izberejo podjetje Hrust, izberejo vodilno podjetje, ki si nenehno prizadeva za odličnost na področju  kmetijsko-gozdarskih storitev. Inovencije, izboljšave, inoviranje, inovacijski sistemi, inovacijski preboji, inovacijska družba, družba znanja, vse to je sinonim za podjetje.

Kot pravijo sami: »Jasni cilji, trdo delo, vztrajnost, odlična ekipa, vlaganje v razvoj in podpora lastnika so njihov recept za uspeh.«

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.