Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

SMARTLIVING; dovršena, mojsterska, umetnost gradnje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Oblikovanje, prenavljanje in graditev hiš, vse to odlikuje neprofitni zavod ENEPRO. Gradijo hiše, stanovanja, poslovne, športne in druge objekte kot so: mostovi, razgledni stolpi in drugi objekti tako, da omogočajo SONARAVNO bivanje. SONARAVNO bivanje pomeni harmoničnost vibracij posameznih materialov in človeka kot uporabnika prostora.

10858569_787645684642920_6913873762060163354_n

​Blagovno znamko so poimenovali SMART of Living . Gre za celovito obravnavo gradnje ali obnove bivališč. Je zaščiten prostor za varne odločitve k izboljšanju kakovosti bivanja. SMARTLIVING je sinonim dovršeno mojsterske umetnosti gradnje in bivanja za sonaravno, harmonično, zdravo in ustvarjalno življenje.

b53f60_d0e71e8511164af6b2b558994364a3e2

Tukaj so človek, okolje in objekt obravnavani spoštljivo in z iskrenimi nameni skupnega napredovanja za zlitje v novo kakovost. Upoštevajo ELEKTROMAGNETNA POLJA materialov in človeka, njihovo vzajemnost in zakonitost medsebojnega delovanja ter usklajenost s frekvenco Zemlje (Schumannovo valovanje: 7,8 Hz – 8 Hz) in novih, višjevibrirajočih frekvenc, kar je osnova za zdravo bivanje.

Omogočajo vam, da si sami zgradite svoj dom, svoj objekt. Zagotavljajo ves potreben material in znanje, omogočijo pa tudi, da v svoji hiši vzpostavite edinstven energijski vzorec, ki vas bo v celoti podpiral.

Kot pravijo v ENEPRO: »Povezovanja energije in prostora je tisti vzvod, ki daje ustvarjalnosti krila in je priložnost za doživljanje zadovoljstva. Njuna usklajenost določa bivalna in delovna okolja«.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.