Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Sodelovanje in profesionalnost gradi temelj podjetja Supremotech

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

supre

“Nismo edini, vendar smo najboljši.” pravi podjetje Supremotech.

Direktorja Wadie Kidess MBA smo vprašali, v čem je konkurenčna prednost in drugačnost podjetja, ki ga vodi in katere dejavnosti izvaja.

Verjamemo v vsestranskost in učinkovito delo ter trajno sodelovanje s strankami. Sem vsestranski človek, ki se ukvarja z različnimi dejavnostmi, za katere imam pridobljene licence (pooblastilo za gradbeni nadzor, sem sodni tolmač za arabski jezik, licenciran neodvisni strokovnjak za izdelavo energetskih izkaznic in licenciran zavarovalni posrednik in zastopnik). Pridobil sem tudi več priznanj in certifikatov od Baumita, Keme in Fragmat. Smo inovativno mlado podjetje in naša glavna dejavnost je, svetovanje na gradbenem, finančnem in računalniškem področju. Poleg tega izvajamo storitve prevajanja in grafičnega oblikovanja. Za nami stojijo številne odlične reference in zaradi vsestranskih področij delovanja, smo drugačni in uspešni.

IMG_2142

Najbolj se posvečate gradbenemu nadzoru, energijskem svetovanju in prodaji gradbenega materiala, nam lahko poveste malo več?

Z izdajo gradbenega dovoljenja, je potrebno vršiti strokovni nadzor, kar pomeni, da preverjamo ali gradnja poteka v skladu s projektno dokumentacijo. Skrbimo za kvalitetno izvajanje del, tako izvajalcev kot tudi podizvajalcev in koordiniramo delo. Odgovorni nadzornik nadzoruje tudi kakovost izvedenih del, kakovost gradbenih materialov in tehnoloških naprav, ki se vgrajujejo v objekt in skrbi za to, da se pri izvajanju del upoštevajo dogovorjeni roki izgradnje in dogovorjena finančna sredstva. Nudimo tudi pomoč pri pridobitvi gradbenih, obrtniških in inštalacijskih del. Prav tako izvajamo energijsko svetovanje in termografske preglede.

Bonitetna ocena

V čem je konkurenčna prednost in drugačnost vašega podjetja?

Poleg strokovne in profesionalne izvedbe gradbenih nadzorov in odličnih referenc, ponujamo tudi ostale storitve. Imamo visoke standarde poslovanja, ki jih dosegamo z odličnostjo na vseh področjih delovanja pri zasebnih in sektorjih za investicije v poslovnih ter javnih sistemih.

Supremotech 1000x800

Kot nam je povedal lastnik podjetja Wadie Kidess, je zagotavljanje kvalitetnega dela in svetovanja na različnih področjih tisto, kar lahko izpolni vsa pričakovanja strank. Storitve izvajajo z veliko mero truda in stremijo k zadovoljstvu strank. So hitro odzivni, kakovostni, točni, zanesljivi in cenovno ugodni.

Slovensko podjetje Supremotech se zaveda velikega konkurenčnega boja med izvajalci v gradbeništvu, zato so kakovost in zanesljivost izvajalca temeljne zahteve, ki jih mora izpolnjevati uspešno podjetje. Njihov uspeh temelji na visokem strokovnem znanju, poklicni etiki in poslovni morali ter seveda na prizadevnosti in izkušnjah. Uspešnost in zanesljivost njihovega poslovanja se odraža v  odlični  bonitetni oceni  podjetja, na kar so še posebej ponosni.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.