Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Sodobna varčna vožnja, predeleva vozila na plinski pogon pri podjetju Avto plin Primatea

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Če tudi vi razmišljate o predelavi svojega vozila na plinski pogon, vam v današnjem prispevku predstavljamo vodilno podjetje za predelavo, Avto-plin Primatea.

Avtoplin se vgrajuje v nova kot tudi rabljena vozila, in sicer je vgradnja v vozila na bencinski pogon bolj ekonomična kot v vozila z dizelskim pogonom. Poleg tega, da imajo vozila na avtoplin čistejši izpuh, je tudi motor med tekom bistveno tišji. Vgradnja plina v avto je danes v Sloveniji vse pogostejša izbira voznikov, saj je avtoplin v primerjavi z bencinom kar do 50 odstotkov cenejši. In ne le, da vgradnja plina znatno zmanjša mesečne stroške goriva, poleg tega vam bo hvaležen tudi naš planet.

Pri izgorevanju avtoplina namreč nastaja precej manj okolju škodljivih emisij, med katerimi sta najnevarnejša dušikov oksid in ogljikov monoksid. Cenovno ugodna in kvalitetna predelava vgradnja pri podjetju Avto-plin Primatea poteka hitro, kvalitetno in cenovno ugodno. Predelava na plin omogoča daljše delovanje motorja. Prav tako plinski sistem v vozilu ne potrebuje posebnega vzdrževanja, saj je dovolj le to, da enkrat letno pooblaščeni serviser očisti plinski filter in pregleda cevi. Pogon na avtoplin ima poleg že naštetih prednosti, prednost tudi v tem, da se podaljšuje servisni interval ter tako bistveno znižajo stroški vzdrževanja vozila.

Gorivo je v primerjavi z drugimi mnogo čistejše. Vsaka vgrajena komponenta avtoplina ima svoj certifikat. Vgrajujejo produkte priznanega proizvajalca VERSUSGAS. Podjetje  Avto-plin Primatea s tradicijo na domačem trgu, stremi k temu, da ostaja zanesljiva ter okolju prijazna družba. S pomočjo strokovnega kadra poizkušajo na visokem tehničnem nivoju svojim sedanjim in potencialnim strankam nuditi kakovostne storitve po konkurenčnih cenah.

Predelavo vozila na plin lahko naredi le pooblaščena oseba. Ta preveri celotno delovanje sistema in izda certifikat o ustreznosti sistema. Najpogosteje in najenostavneje se predeluje vozila z bencinskim motorjem, ki za pogon uporabljajo neosvinčeni bencin. Vgradnja avtoplina pomeni, da je na armaturi avtomobila stikalo za preklop med plinom in bencinom, v prtljažnem prostoru ali prostoru za rezervno kolo je rezervoar za plin, pod registrsko tablico ali ob odprtini za gorivo pa je še odprtina za polnjenje s plinom. Vozilo na plin na videz torej ostane tako rekoč nespremenjeno, a ima avto na plin številne prednosti: poraba goriva je nižja, tek motorja je tišji in mirnejši, podaljša se življenjska doba motorja, katalizatorja, lambda sonde in motornega olja, ni korozije, poleg tega pa je vozilo prijazno do okolja.

Kot se pri podjetju Avto plin Primatea zavzemajo,  je ponuditi maksimalno učinkovitost in kakovost pri vgradnji avtoplinskih sistemov ter obenem zagotoviti stranki najboljšo podporo in servis vgrajenih komponent.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.