Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Šola odličnosti

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

»Odličnost je, ko z veseljem narediš več, kot tebe pričakujejo; kjerkoli, kadarkoli, komurkoli in čim večkrat.« (Nena, Šola odličnosti)

Za delo z ljudmi potrebujemo določena znanja in spretnosti, katerih se lahko naučimo. V Šoli odličnosti so izoblikovali sklop seminarjev, za katere je praksa pokazala, da so najbolj potrebni, učinkoviti, praktični in med udeleženci odlično sprejeti. Nena Dautanac  vodi seminarje Šole odličnosti, ki jih prilagodi vašim željam in potrebam.

Temeljno poslanstvo Šole odličnosti je razvijanje celostne posameznikove osebnosti in njegovih potencialov, utrjevanje temeljnih vrednot ter visokih moralnih etičnih načel. Seminarji so namenjeni vsem generacijam, nivojem in profilom.

»Nena s svojo energičnostjo in predanostjo svojemu delu motivira udeležence svojih predavanj, da dosegajo osebno in poslovno odličnost. Znanja, ki jih posreduje na svojih izobraževanjih, pomagajo pri delu z ljudmi kot tudi osebni rasti udeležencev. Njena predavanja in delavnice so dobro strokovno pripravljena, kreativna, praktična in obogatena z atraktivnimi zgodbami. Vsi udeleženci programa so bili izredno navdušeni nad načinom podajanja snovi in pohvalili predavanja kot ena boljših tudi zaradi klime, ki se je ustvarila v skupini  slušateljev«.

Bojanka Genorio, direktorica DSO Fužine

Seminarji temeljijo na spodbujanju uspešne  komunikacije, dobrih medsebojnih odnosov, sodelovanju, iskanju rešitev, prevzemanju osebne in družbene odgovornosti, doseganju ciljev, večje učinkovitosti ter pozitivne naravnanosti.

Izvedba enega ali več seminarejv je možna tudi v vaših prostorih oziroma na lokaciji, ki jo določite vi. Število udeležencev ni omejeno, ceno pa določite sami.

Vsa izobraževanja so narejena tako, da zagotovo dajejo vsakomur praktične nasvete, rešitve in ideje v osebnem in poslovnem življenju.

»Največ, kar lahko naredimo drugim, ni to, da z njimi delimo svoja bogastva, temveč da razvijemo njihova.«

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.