Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Solni tempelj in infra solne kabine so rezultat trdega dela podjetja Grajska vrata

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

S solno terapijo lajšamo težave bolezni dihal, alergij in kožnih sprememb. Mi smo jo lahko preizkusili na lastni koži in ugotovili njene blagodejne učinke. Preizkusili smo jo v vodnem mestu Atlantis, ki je rezultat ponudbe kabin podjetja Grajska vrata.

 

 

 

Solna terapija

Solna terapija je terapevtska metoda z aerosolom medicinske soli, ki je tako fino mlet, da doseže vse kotičke vaših dihal. Terapija poteka tako, da po vstopu v solno kabino, začne medicinska naprava vpihavati aerosol soli, vi pa ga vdihavate. Terapija je klinično preizkušena in naravna ter zelo dobra za vaše zdravje. Izboljšala se bo vaša pljučna funkcija in imunski sistem se bo krepko okrepil. Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo tudi tako, da vaše telo očisti strupov ter vplivov, ki jih prinaša vsakdnevno stresno življenje. Vdihovanje zraka blagodejno vpliva na celotni dihalni sistem, odlično pa vpliva tudi na kožo in celotno telo.

 

Ponudba podjetja Grajska vrata

Podjetje  Grajska vrata veljajo za vodilni in kvalitetni ponudnik na področju solnih terapij. Ukvarjajo se z izdelavo solnih sob in nudijo partnerjem po celi Sloveniji ter Evropi kvalitetne produkte halogeneratorje in inhalatorje.

V svoji spletni trgovini pa ponujajo kvalitene izdleke, katere vsakdnevno dopolnjujejo, tako, da je izbira ogromna.

Ekipa profesionalcev

Ekipo podjetja Grajska vrata sestavlja izjemno izkušen kader, ki storitve opravlja profesionalno in “full time”. Pri potrošnikih ter na prodajnih mestih so močno prepoznavni in uživajo njihovo zaupanje. Bogate reference so izkaz odlične ekipne usposobljenosti.

Odlikuje jih

Delujejo tako na domačih in tudi evropskih trgih. Svojim strankam ter partnerjem nudijo zanesljivo in strokovno podporo, profesionalno pristopajo do njihovih zahtev in želja. O uspehih podjetja Grajska vrata pričajo odlične reference. S profesionalnim pristopom in strokovnostjo potrjujejo dolgoletna poslovna partnerstva.

 

 

 

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.