Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Specializirano podjetje na področju varnega in učinkovitega dela na višini, UNIMOG Logonder

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Dobro podjetje se po eni strani prepozna po obsegu prometa, zaposlenih, predvsem pa po referencah in nenazadnje tudi po odnosu do delavcev tudi skozi stroje in opremo, ki jih uporabljajo.

Podjetje Zimska služba Pavle Logonder je pot do današnjega uspeha vodila kakovost, želje strank in dolgoletne izkušnje v tej dejavnosti. Specializirali so se za zahtevna dela z dvigali. Izvajajo razne storitve zahtevnih del z dvigali, opravljajo zahtevne poseke ter zahtevnejša dela v gradbeništvu. Njihove največje prednosti so zadovoljstvo in zadovoljni naročniki.

           

UNIMOG Logonder podjetje zajema pestra punudba: zimska služba, zahtevna dela z dvigali, zahtevna višinska dela,  zahtevni poseki,  zahtevna gradbena dela z dvigali in cestne storitve. Njihova ponudba na področju dviganja je zelo pestra.

        

Svoje poslanstvo uresničujejo glede na želje investitorja in hkrati upoštevajo potrebe trga. Ponujajo strokovne in učinkovite rešitve ter hkrati zagotavljajo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Kakovostne izvedbe vseh storitev celosten pristop k vsakemu projektu, vse to je podjetje Zimska služba Pavle Logonder.

Kot pravijo sami, naša strokovnost  in dolgoletne izkušnje s koordiniranjem podizvajalcev, jim omogočajo uspešno izvedbo še tako zahtevnih projektov. Njihov profesionalni razvoj dodatno spodbujajo s stalnim usposabljanjem, saj želijo, da je izvedba njihobih storitev vedno podprta z naprednim znanjem, tehnologijami, materiali ter inovativnimi rešitvami.

Dviganje opravljajo s tovornimi vozili. Ponujajo dviganje in nakladanje raznovrstnega tovora, stalno dosegljivost in kakovostno, zanesljivo in predvsem varno delo.

Njihove storitve se pričnejo, še preden ste se odločili za njih. Vsestransko vam bodo svetovali. Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju dela na višini. Kvaliteta storitve, prilagodljivost naročnikom in zadovoljstvo strank so njihovo glavno vodilo. Njihove prednosti so v natančnih in kvalitetnih končnih storitvah.

Z leti je podjetje UNIMOG Logonder postalo največje specializirano podjetje na področju varnega in učinkovitega dela na višini v Sloveniji. Z neprestanim vlaganjem v ljudi, kakovost in inovacije je podjetje Zimska služba Pavle Logonder postal vodilni na tem podoročju. Njihova prisotnost omogoča, da lahko strankam ponudijo najboljše storitve, ne glede na to, kje se nahajajo.

Podjetje UNIMOG Logonder vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri prave rešitve za vaše želje.

 

 

 

ZIMSKA SLUŽBA PAVLE LOGONDER S.P.

+386 (0)4 513 72 10

+386 (0)41 642 528

Crngrob 6

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.