Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Spletna trgovina Mitex z kvalitetnimi otroškimi oblačili

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Trgovina Mitex je specializirana trgovina za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno, pestro in široko ponudbo otroških oblačil ter obutve po izjemno privlačnih cenah. Modne smernice so zagotovo pisana potiskana oblačila, na eni strani močne neonske barve, na drugi umirjeni pastelni odtenki. Čeprav so naši otroci še majhni,  jim ni vseeno, kakšna oblačila in obutev nosijo. To velja predvsem za punčke, ki že zelo zgodaj začnejo uveljavljati svojo voljo pri izbiri oblačil.

 

V današnjem prispevku bi vam zelo radi predstavili odlično spletno trgovino Mitex, ki ponuja širok nabor otroških izdelkov. Z izredno širokim prodajanim programom želijo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Njihov tim vam bo z veseljem prisluhnil in vam strokovno svetoval pri izbiri izdelkov. Ker se v trgovini Mitex zavedajo, da so majice z napisom in različnimi vzorci najbolj priljubljen trend, ki najde mesto v vsaki sezoni otrok, zato so jih tako starši kot najmlajši sprejeli za svoje. Sporočila so prilagojena starosti otrok in njihovi komunikaciji. Ponudba zajema licenčna otroška oblačila, obutev, posteljnino in otroške nahrbtnike. Vse naštete izdelke dobite na tamo risanih junakov, kot so Ladybug, Super Wings, Soy Luna itd. Otroška oblačila z motivi vseh priljubljenih risanih junakov, od Spiderman-a, Paw Patrol junakov, Frozen in še in še. Na izbiro so vsa oblačila za vse letne čase.

S prijetnim spetnim nakupovalnim nakupom ter s širokim prodajnim asortimanom spletna trgovina Mitex želi pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj otrok. Zadovoljstvo staršev in otrok je tudi njihovo zadovoljstvo, pravijo pri trgovini Mitex. Spletno nakupovanje pri njih ima zagotovo svoj čar. Poleg nižjih cen in velike ponudbe izdelkov vam nakupovanje v trgovini Mitex ponuja še nekaj drugih prednosti. Izognili se boste stresnemu nakupovanju, dolgim, nepreglednim vrstam v trgovinah, gneči na cesti, iskanju parkirnega prostora in podobnim neprijetnostim. Seveda bodite predvsem pozorni na kakovost in kroj oblačil, ki jih v trgovini Mitex zagotovo dobite. Vedno izbirajte oblačila iz naravnih vlaken. Za izdelavo oblačil za dojenčke, je primeren naraven bombaž in mehka volna.

Ponosni so, da skrbijo za to, da sledijo trendom in da so njihova oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želijo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazijo, da imajo vsi njihovi izdelki odlično kvaliteto na kar so še posebej ponosni.Veliko pozornosti in znanja bodo še naprej usmerjali v skrbno izbiro prodajnega programa. Njihovi izdelki so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.