Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

SPORT SPIRIT; ko šport postane pravi

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

tabla_sport spirit.cdr

Že samo ime športne verige trgovin SPORT SPIRIT, pove vse. Športno, lahkotno, namenjeno za vse, tako ženske, moške in otroke.

Vse kolekcije oblačil predstavljajo funkcionalna, modna in udobna oblačila, obutev ter dodatke za športne izzive ali sproščeno preživljanje prostega časa. Namenjena so aktivnim posameznikom, ki prisegajo na zmogljiva in udobna oblačila, ob tem pa ne želijo zanemariti modnega videza. Izdelana so z uporabo najnaprednejših tehnologij in kakovostnih ter predvsem trajnostnih materialov.

V nadaljevanju prispevka so predstavljene blagovne znamke, ki jih najdete v trgovinah in spletni trgovini SPORT SPIRIT. Podjetje velja za glavnega uvoznika za Slovenijo blagovnih znamk Helly Hansen, TBS, Northland, Kari Traa, ki veljajo za višje kakovostne blagovne znamke.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE HELLY HANSEN – NORVEŠKA

2221415_1_preview

Nudi oblačila za prosti čas in tehnična aktivna športna oblačila za vsa obdobja. Helly Hansen oblačila so namenjena tako za ljudi, ki so izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram, kot rekreativnim športnim navdušencem.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE TBS – FRANCIJA

_DSC1671

TBS je modna blagovna znamka, namenjena ljudem, ki želijo izgledati in se počutiti odlično v oblačilih, ki jih nosijo. Tesno je povezana z morjem, prostim časom, potovanjem in počitnicami. Znani so po široki paleti barv, kvaliteti materialov, ki se dopolnjuje z odlično izvedbo in udobjem, ter po tehnoloških inovacijah, ki jim ni konca. Mnogi že poznajo TBS jadralne čevlje in elegantna športna oblačila. Njihov zaščitni znak je čevelj GLOBEK, ki je v ponudbi že več kot 25 let.

globek

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE KARI TRAA – NORVEŠKA

Norveška bojevitost olimpijske prvakinje Kari Traa, ji ni dala samo talenta za šport, ampak tudi občutek in strast za dizajn ter ustvarjanje. Tudi na vrhuncu njene smučarske kariere, je Kari nekako našla načine za izražanje svojo ustvarjalnosti. Med treningi in tekmovanji je pletla zimske kape za prijatelje in oblikovala lastno smučarsko opremo. Dizajni so postali zelo priljubljeni med smučarskimi kolegi in blagovna znamka KARI TRAA se je rodila. Znamka je namenjena ženskim predstavnicam, ki so med treningom ali v prostem času rade odete v barvite, kakovostne in prijetne materiale.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE NORTHLAND – AVSTRIJA

Pichler je med svojimi gorskimi podvigi (bil je tudi namreč na Mount Everestu), obiskal tudi Novo Zelandijo in se povzpel na goro Northland. Pokrajina ga je tako prevzela, da je dobil zamisel, da razvije svojo lastno blagovno znamko za ljudi, ki imajo radi gore in vse kar je povezano z njimi. V njihovi ponudi najdemo velik nabor t.i. outdoor kolekcije. Zadnjih 5 let, pa so svojo kolekcijo razširili tudi na cestno modo, zato v njihovi ponudbi najdemo res dobro ponudbo jopičev, tako park kot softshell jopičev. Northland je bil tudi eden od glavnih pokroviteljev Felixa Baumgartnerja, ki je s padalom skočil iz vesolja.

Sport spirit trgovine lahko obiščete:

  • SPORT SPIRIT KRANJSKA GORA(center mesta), Borovška cesta 80, tel. 04 5884 883
  • SPORT SPIRIT BLED(Nakupovalni center Bled – Gadafi center), Ljubljanska cesta , tel. 04 5727 390
  • SPORT SPIRIT LJUBLJANA – IGRIŠKA(Za Ljubljansko dramo), Igriška 12, tel. 01 427 4113
  • SPORT SPIRIT PORTOROŽ(Marina Portorož – poleg restavracije Marina), Cesta solinarjev 8, tel. 05 6770 610
  • SPORT SPIRIT SPLETNA TRGOVINA www.sportspirit.si

SPORT SPIRIT trgovina svoje kupce obravnava kot središče svojega vsakodnevnega delovanja. Nakup lahko opravite le v nekaj korakih. V svojih vsakodnevnih ponudbah ponujajo kakovostne izdelke za šport in prosti čas, novosti, posebne kolekcije ter strokovno podporo, da se boste s svojimi športnimi aktivnostmi brezskrbno in z veseljem ukvarjali. Lahko jih obiščete v njihovih prodajalnah, kjer vam bodo njihovi svetovalci z veseljem pomagali pri vašem nakupu.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.