Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ste nezadovoljni s svojim upravnikom? Iščete novega?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Heker za upravljanje in storitve Ljubljana, ima na področju upravljanja in vzdrževanja objektov že več kot dvajsetletno tradicijo. So skoraj edini, ki se lahko pohvalijo z  uvrstitvijo v bonitetni razred z odličnostjo AAA, kar je uspelo le 1,18% podjetjem v Sloveniji. Edini, ki dosegajo bonitetni razred AAA. Nedavno pa so pridobili še certifikat PRVE bonitetne agencije.

Na področju upravljanja je srednje veliko podjetje in lahko s svojo fleksibilnostjo in znanjem uspešno uresničujejo želje svojih uporabnikov, kar pomeni predvsem zadovoljno bivanje.

Glavna dejavnost družbe je upravljanje z nepremičninami, ki obsega upravljanje s stanovanjskimi, poslovnimi in garažnimi objekti, varstvo stanovanjskega ter bivalnega okolja in vse svetovalne ter izvedbene storitve po stanovanjskem zakonu. So podpisniki Kodeksa dobrih poslovnih običajev pri poslovanju z nepremičninami. V upravljanju imajo stanovanjske ter poslovne objekte v Ljubljani, Domžalah, Kamniku in okolici (z več kot 1500 stanovanjsko-poslovnih enot).

V sodelovanju z upraviteljem Heker boste deležni vzdrževanju tehnične kvelitete nepremičninskega objekta. Zato imajo vsaj enega strokovnjaka, ki je zadolžen za stalno nadzorovanje tehnične kvalitete nepremičninskega objekta.  Še večjo kvaliteto vzdrževanja pa lahko lastnikom nepremičnin zagotavljajo, če se odločijo, da vzdrževanje in kontrole objektov izvajajo preko svojih vzdrževalcev, hišnikov. Storitev zajema servisiranje vgrajenih naprav, vzdrževanje skupnih delov in naprav ter zavarovanja za različne primere v stanovanjskih, poslovnih objektih, garažah in soseskah.

Poleg upravljanja stavb izvajajo tudi upravljanje toplotnih postaj in kotlovnic. Za bolj racionalno ogrevanje imajo tudi opremo za merjenje temperatur v stanovanjih, s katero se lahko bolj racionalno nastavi ogrevanje in lažje rešujejo reklamacije na temperaturo ogrevanja.

Odzivnost, je odlika podjetja Heker iz Ljubljane, ki je za kvalitetno upravljanje objektov zelo pomembna, saj lahko v primeru počasnega odzivanja nastanejo dodatni nepotrebni stroški in nezadovoljstvo strank.  Nepredvidene nujne zadeve rešujejo čim hitreje, zato je vedno nekdo dosegljiv v primeru nepredvidenih intervencij.

Upravljanje torej prepustite strokovnjakom podjetja Heker, vzdrževalna dela, čiščenja, servisa in pregledov protipožarnih aparatov, varstva pri delu, ter kot dober upravitelj Heker svojim naročnikom prihrani marsikatero skrb. Gradijo na dolgoročnem sodelovanju s strankami in so zavezani k izvajanju celovitih rešitev s področja upravljanja nepremičnin, kar dokazujejo s svojimi zvestimi referencami.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.