Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ste pred odločitvijo in ne najdete odgovora? Diskretno in zakonito s podjetjem TOP AGENT D.O.O – detektiv, detektivske storitve s tradicijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje TOP AGENT d.o.o, s strokovno usposobljeno ekipo, pomaga rešiti vaše težave iz različnih področij vašega življenja.

images

Usposobljeno zaposlen kader, s kar šestimi detektivi, med katerimi je tudi ena ženska, s predpisanimi pooblastili, letno rešijo več kot 5000 primerov uspešno.

Učinkovita agencija, z jasno izmerljivimi rezultati. Naročniki so predvsem oškodovane pravne in fizične osebe. Pomagali vam bodo pri različnih težavah, s katerimi se soočate, a ne najdete rešitve oziroma odgovora.

Lahko je to nadzor nad bolniškim staležem, kontrola potnih stroškov, partnerska nezvestoba, izterjava dolgov, poizvedba vaših dolžnikov, tatvina, ugotavljanje kršitev konkurenčnih klavzul, partnerska nezvestoba itd.

Preden najamete detektiva, se je potrebno prepričati ali je član Detektivske zbornice Republike Slovenije, kar TOP AGENT d.o.o., zagotovo je. Le tako vam bodo na zakonit, strokoven in učinkovit način zagotovili pravilne in izčrpne informacije, ki vam bodo pomagale najti odgovore. Bodisi, da želite zaščititi svoje interese, poiskati osebo, obvarovati svoje premoženje ali zaščititi svoj poslovni položaj. Po novem zakonu o detektivski dejavnosti z dne 10.03.2011, je zbiranje informacij dovoljeno opravljati tudi z uporabo naprav za slikovno in zvočno snemanje, kar storitve za svoje naročnike postavi še na kvalitetnejši nivo.

slider

Uspešno, uveljavljeno podjetje svoje detektivske storitve opravlja že od leta 1992. Zaupanja vredno podjetje, fleksibilno, inovativno, z družbeno odgovornostjo in s ciljem doseganja visoke kakovosti storitev, ki jih izvajajo, vse to odlikuje podjeje TOP AGENT d.o.o

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.