Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ste vedno prepričani, da kupite tisto, po kar ste prišli?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem članku vam predstavljamo podjetje, ki zagotavlja kvaliteto in zaupanje. Podjetje Mabat Int. je bilo ustanovljeno že davnega leta 1989. Osnovna dejavnost podjetja je bila dobava različnih izdelkov v brezcarinske prodajalne (DFS). Po zaprtju DFS je podjetje zgradilo močan, kvaliteten portfelj blagovnih znamk s katerim je postalo konkurenčno na celotnem slovenskem trgu.

Danes je Mabat priznan distributer uvoženih žganih pijač in slovenskih ter tujih vin. Osnovna naloga podjetja je skrb za upravljanje izbranih blagovnih znamk. Zagotavljajo ažurno dostavo blaga, spodbujanje naročil, uvajanje izdelkov na police v trgovske verige ter njihovo pozicioniranje, usklajevanje in vodenje cenovne politike. Z jasno vizijo podjetja si stalno prizadevajo za prepoznavnost blagovne znamke. Načrtujejo in izvajajo tudi vse marketinške aktivnosti ter skrbijo za izvajanje strategije posameznih blagovnih znamk. Stremijo k napredku na vseh področjih, strankam ali poslovnim partnerjem pa lahko zaradi svoje dinamičnosti nudijo široko paleto storitev.

 

Z rednim posodabljanjem znanja  in uvajanjem novih posodobitev, ki se jih uporablja v njihovi dejavnosti, so si tako utrli pot med zanesljivo podjetje. Poleg vrhunske kakovosti storitev so postali prepoznavni tudi po dejstvu, da svoje naloge vedno opravjo v dogovorjenih rokih.

S procesnim pristopom sistema vodenja kakovosti podjetje mabat zagotavlja stalen nadzor nad posameznimi procesi in njihovimi povezavami ter spremljajo njihove medsebojne vplive, s čimer povečujejo uspešnost poslovanja. Pomembno jim je, da skozi izvajanje storitev sledijo sodobnim trendom in le–te s preseganjem pričakovanja strank narekujejo. Vizija podjetja je vsekakor nenehno širjenje področja delovanja za nadpovprečno kvalitetne storitve in produkte. Odlikuje jih kompetentnost in zadovoljstvo zaposlenih, najbolj pa kvalitetni odnosi z dobavitelji.

Ker pa nas zanimajo le najboljši, smo se odločili, da vam poredstavimo prav njih, podjetje Mabat. Podjetje Mabat, kot najbolj priznan distributer uvoženih žganih pijač in slovenskih ter tujih vin.

 

 

 

Dolgi naziv: MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o.

Krajši naziv: MABAT INT d.o.o.

Naslov: Kapele 2, 8258 Kapele

Direktor: Prosevc Jožef

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.