Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Steklarstvo Bežigrad, vodilno podjetje iz Ljubljane za obdelovanje in pripravo stekla

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Steklarstvo Bežigrad  velja za vodilno podjetje iz Ljubljane za obdelovanje in pripravo stekla.

Dolgoletna tradicija jim že vrsto let narekuje njihov tempo pri predelavi in obdelavi stekla. Njihova ponudba temelji na inovativnem in dovršenem delu, katero izvajajo po željah stranke, saj jim je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu. Imajo hiter odziven čas.

Za vas izdelajo steklena vrata, steklene stene, steklene mize, ogledala, vrata iz kaljenega stekla, steklena vrata, kuhinjske obloge, ograje, tuš kabine, ogledala, vitraže in vse vrste izdelkov po meri. Pri izdelavi in montaži pa uporabljajo najkakovostnejše materiale za popoln končni izgled in trajnost.

Vizija podjetja je ostati uspešno, fleksibilno, tehnološko razvito, stroškovno učinkovito in  vsestransko strokovno usposobljeno podjetje, ki sledi željam in potrebam strank.

Glavno vodilo steklarstva Bežigrad je strankam svetovati in predstaviti natančno tisto kar potrebujejo za rešitev določenega, konkretnega problema. To je vse prej kot lahka naloga, saj so želje po navadi zelo različne, viri pa omejeni. Kljub vsemu pa, poudarjajo v podjetju, da nič ni nemogoče.

 

V podjetju sta predanost delu in učinkovitost na prvem mestu. Širijo krog zaupanja, s točnim merjenjem in strokovnim preskušanjem širijo kulturo odličnosti.

Odlikuje jih kvalitetna ponudba in zadovoljna stranka. Da bi to dosegli, so zaposleni specializirani na področju dela, ki ga opravljajo in so izredno aktivni, strokovni in dinamični. Nenehno spremljanje novosti na domačem in tujem trgu je neobhodno,  da bi lahko ustregli  vse bolj zahtevnem trgu.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.