Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Steklarstvo Breg, zaradi izkušenj veljajo za vodilno podjetje iz Maribora

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Steklarstvo Breg  velja za vodilno podjetje iz Maribora za obdelovanje in pripravo stekla.  Dolgoletna tradicija jim že vrsto let narekuje njihov tempo pri predelavi in obdelavi stekla. Steklo je njihova strast, pravijo… In prav obdelovanje in priprava stekla, lahko postane element vašega doma ali okolja. Nenehno sledijo razvoju in vnašajo trende, napredek v tehnologiji obdelave, kar jih uvršča v sam vrh obdelovalnih obrti v Slovenji in bližnjih trgih.

 

 

 

Steklarstvo Breg poskrbi za vaša naročila od sprejema, obdelave, do končnega izdelka, ki pride k stranki. Vsi izdelki so plod lastne proizvodnje in tehnologije, ki so jo razvili v vseh teh letih. Njihova pestra ponudba zajema prav vse povezano z izdelavo stekla za vse priložnosti, kot so razna kuhinjska stekla, steklena vrata, steklene ograje, steklene tuš kabine, akvariji, terariji, nadstreški, steklene strehe za terase itd. rezanjem stekla. Ukvarjajo se z izdelavo in montažo stekla z vrhunskimi stroji, ki so garancija za kvaliteto izdelkov in storitev. Vsakemu steklarju je jasno, da je steklo vitalni del vsakega objekta, tako, da je že pri načrtovanju teh naprav potrebno posvetiti veliko pozornost kvaliteti in zanesljivosti te opreme.

 

 

Lahko se pohvalijo z izkušeno strokovno ekipo zaposlenih, ki skrbijo za hitre in fleksibilne rešitve. Delujejo kot eno, ki povezujejo tako proizvodnjo, tehnološko obdelavo ter končno montiranje na terenu. Ekipa strokovnjakov prepleta zaposlene z večletnimi izkušnjami in mlajšo tehnološko generacijo, ki skupaj sestavljajo najboljšo ekipo za vrhunske rezultate. Delovanje podjetja Steklarstvo Breg temelji na inovativnem in dovršenem delu, katero izvajajo po željah stranke, saj jim je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu. Pri svojem delu so natančni, vztrajni, hitri in prilagodljivi. Prisluhnejo vsaki stranki in poskušajo najti najprimernejšo rešitev zanj. Naše poslanstvo je nuditi visokokakovostne storitve, zadovoljiti najbolj zahtevne želje naših strank in poskrbeti za njihovo varnost.

 

 

 

 

 

 

 

Vrhunski ponudnik stekla iz Maribora je storitev ki svojim strankamKupcem želi zagotoviti dolgoročno zadovoljstvo in podporo s svojimi storitvami in proizvodi.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.