Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Steklarstvo Puc

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Zaradi bogatih izkušenj zaposlenih v podjetju na področju steklarstva, dolge prisotnosti podjetja na slovenskem tržišču in zaradi ugodnih cen ter hitre dobave visoko kvalitetnih izdelkov iz stekla so eno izmed vodilnih podjetij slovenskega tržišča. Vse to bomo dosegajo z usmerjenostjo podjetja h kupcem na vseh področjih dela in ohranjanjem njihove zvestobe. Vedno postavljajo visoke standarde kakovosti in inovativnosti pri uvajanju aplikativnih rešitev.

Izdelujejo vse vrste steklenih izdelkov kot so steklena vrata, tuš kabine, stopnišča, steklene kuhinjske obloge, kaljeno steklo, vitraži, vetrolovi in nadstreški, steklene vitrine, police, terariji, akvariji itd. Strankam nudijo vse vrste steklarskih storitev, specializirani pa so za termopan stekla, peskanje stekel, ravno in okroglo brušenje ter fazetiranje stekla in opremljanje lokalov.

Steklarstvo Puc je in bo ostal še naprej eno večjih podjetij s področja steklarskih storitev. Bogate in dolgoletne izkušnje, strokovnost sodelavcev, kvaliteta dela, odlična organiziranost, posvetitev tako drobnim kot velikim problemom in sprotno izobraževanje, prijaznost, zaupnost podatkov, odlična opremljenost in kvalitetni poslovni prostori so cilj in prednosti podjetja Puc tudi v bodoče.

Odlikuje jih skrb za kakovost, ki je skupna naloga vseh poslovnih funkcij in vsakega posameznika, zato uveljavljajo sodobne principe celovitega obvladovanja kakovosti in neprestanih izboljšav. Zagotavljajo odlične storitve za svoje uporabnike. So dovolj veliki, da lahko omogočajo visok nivo tovrstnih storitev, ampak dovolj majhni, da jim je mar za kvaliteto njihovega odnosa, kar jih loči od ostalih, ki nudijo tovrstne storitve.

Kot pravijo sami, so njihove stranke so njihovo ogledalo. Njihova lojalnost in zaupanje odražata kakovost njihovega dela. Zadovoljstvo strank je njihova prva naloga, zato jim veliko pomenijo povratne informacije, ki jih dobijo od njih. Filozofija podjetja Puc je, da so v koraku s časom in v dobrih odnosih s strankami.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.