Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Stoja Trade najboljša in največja nepremičninska agencija v Sloveniji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vodilna, največja in najuglednejša nepremičninska agencija, z največjo ponudbo nepremičnin. Odlikuje jih dolgoletna, 20 – letna tradicija in je edina agencija specializiriana za prodajo večstanovanjskih oziroma večmilijonskih projektov.  Pa si poglejmo njihove največje dosežke. Tako je soseska Belle vie Tivoli, ki je vseljiva šele konec leta 2018, že praktično razprodana. Celovški dvori v Šiški ter Rezidenca na Dolgem mostu tudi.

 

Uspehi v letih 2015 in 2016

Nepremičninska agencija Stoja je posredovala pri prodaji rezidence Nemške ambasade. Uspeli so tudi realizirati prodajo stanovanja s kompleksnim pravnim stanjem v Vili Urbani, v izmeri 200 m2 za 1,2 milijona EUR.

 

Izbrani so bili kot nepremičninska agencija, ki opravlja storitve nepremičninskega posredovanja pri prodaji celotnega naselja Celovški dvori (DUTB d.d.) z vrednostjo prodanih enot okoli 35 milijonov €.

Dinamika podjetja Stoja Trade

Dinamika, ki vlada v podjetju Stoja Trade jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča. Izstopajo z visokokakovostno storitvijo. Edina prava pot k vrhunskim rezultatom je ustvarjanje takega vzdušja v podjetju, ki ljudi motivira k inovativnosti in ustvarjalnosti.

 

Vodilna nepremičninska agencija v Sloveniji

Največja nepremičninska agencija, z najvišjimi prihodki na letni ravni (čez 2 milijona €) in najbolj izkušenimi, usposobljenimi in strokovnimi sodelavci v Sloveniji.

Z neprestanimi vlaganji v izboljšave poslovnih procesov si nepremičninska agencija Stoja Trade prizadeva kontinuirano rast in mednarodni ugled podjetja. S krepitvijo že obstoječega položaja so postali najzanesljivejša nepremičninska agencija tako na domačem kot tujem trgu.

 

 

STOJA TRADE d.o.o.
Dolenjska c. 242C, Ljubljana
G: +386 30 324 343
T:  +386 1 2800 860
F: +386 1 2800 861

http://www.stoja-trade.si/Dokumenti/DSC-2016.pdf

http://www.dcs.si/

http://www.stoja-trade.si/

http://www.rent-a-realestate.com/

http://www.dcs.si/

http://www.stoja-trade.si/

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.