Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Štorklja Telegrami

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Presenetite mamico v porodnišnici z izvirnim Štorklja Telegramom. Povsem enostavno lahko to storite prek spletne trgovine www.storkljatelegrami.si  ali na brezplačni telefonski številki  080 47 47.

V pestri ponudbi izvirnih voščil in daril za rojstvo na njihovi spletni strani je tudi veliko izdelkov slovenskega porekla, na kar so še posebej ponosni. Telegrame dostavijo v porodnišnico Ljubljana, po želji pa tudi v vse ostale slovenske porodnišnice ali na dom.

Slika 2(Foto www.fraccarodentalgroup.com)

Ko prejmete veselo novico…

Rojstvo otroka je nepozaben in dragocen dogodek, ki je neprecenljiv tako za nova starša kot tudi za njune sorodnike in prijatelje. Tudi pri nas je običaj, da ob tem veselem dogodku staršem čim hitreje pošljemo čestitke in lepe želje. Prikupnih sporočil se porodnice res razveselijo, prijatelji pa na tak način delijo veselje s staršema. Če želimo mamici poslati res lepo voščilo, ponavadi pošljemo telegram kar v porodnišnico. Prek spletne strani www.storkljatelegrami.si, je postopek naročila telegrama ob rojstvu hiter in preprost.

Cestitke z bodiji

… delite veselje s staršema že v porodnišnici!

Izbrani čestitki  lahko priložimo tudi kakšno od prikupnih daril iz njihove ponudbe (igračko za dojenčka, zanimive bodije z napisi, odejice, CD z uspavankami…). Za to poskrbi storitev Štorklja Telegrami, ki omogoča prijazno dostavo telegramov v porodnišnico. Vaša voščila osebno dostavijo v porodnišnico Ljubljana vsak delovnik in ob sobotah, telegrame pa na vašo željo pošljejo tudi v vse ostale slovenske porodnišnice ali na dom. Poskrbijo tudi, da so vaša darila in čestitke osebno izročeni v lepi darilni vrečki, pri tem pa pazijo na specifičen red, ki velja v porodnišnici ter spoštujejo počutje porodnic in njihovih malčkov ter delo porodnišničnega osebja.

Motiv 4 15674683_xl

Telegram v porodnišnico lahko naročite prek spletnega obrazca na www.storkljatelegrami.si   (24 ur na dan) ali  prek brezplačne telefonske številke 080 47 47 (pon–sob: 8h-19h).

Izbrana voščila in darila

Izdelki na spletni strani storkljatelegrami.si so skrbno izbrani, saj se zavedajo pomena visoke kakovosti izdelkov. Izbirate lahko med številnimi ročno izdelanimi voščilnicami, čestitkami s pripetimi nogavičkami in klasičnimi telegrami z različnimi motivi, pisanje posvetil pa je olajšano s predlogi vnaprej pripravljenih besedil.  Kot darilo in prijetno presenečenje lahko telegramu priložite tudi katero izmed igrač ali uporabnih daril iz njihove ponudbe. Veliko le-teh je slovenskega porekla. Na izdelke slovenskega porekla so pri podjetju Štorklja Telegrami še posebej ponosni, zato so le ti vidno označeni z nazivom »slovenski izdelek«. Sodelujejo z različnimi domačimi ustvarjalci in podjetji.

Preprosto naročilo prek spleta

S poslanim telegramom podpremo nove starše v dragocenih trenutkih in v zavedanju, da se jim je z rojstvom otroka zgodila najlepša stvar v življenju in jih hkrati presenetimo in razveselimo z voščilom in prijazno pozornostjo že v porodnišnici. Ko se odločite, da boste poslali telegram v porodnišnico, lahko le-tega kadarkoli preprosto naročite in izberete na spletni strani www.storkljatelegrami.si, ali pa vaše naročilo oddate na brezplačni telefonski številki 080 47 47.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.