Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Svetla prihodnost  tapetništva Damjana Ženka tako doma kot v tujini

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Tapetništvo Damjana Ženka, je nastalo iz želje po izdelovanju in oblikovanju kakovostnega oblazinjenega pohištva. Sedežne garniture v več tisoč barvnih kombinacijah in postavitvah z različnimi uporabnimi funkcijami in dodatki. V tapetništvu Damjan Ženko izdelujejo predvsem naročnikovim željam prilagojene, torej unikatne sedežne garniture. Vsako sedežno garnituro prilagodijo meram in kotom prostora, obliko in udobje pa vsaki stranki posebej.

 

 

S svojimi izdelki pa segajo tudi na področje izdelave vzmetnic, postelj, avtotapetništva, tapeciranja kamperjev, opreme poslovnih prostorov, obnovo starinskega pohištva in ostalih izdelkov po meri. Strankam ponujajo tudi obnovo oblazinjenega pohištva, prevoz in montažo. Odlikujejo jih vrhunske storitve in svetovanje, ki so plod dela, z jasnimi cilji. So podjetje, ki si je ustvarilo ugled in močno, prepoznavno ime med ponudniki izdelkov in storitev. Njihova tradicija in številni kupci so zagotovilo za to, da gre za podjetje, ki mu lahko zaupate. Vsak izdelek je narejen po meri in ročno, pri čemer si lahko naročnik izbere vrsto sodobnih materialov. Visoka kakovost izdelave in materialov, pomeni tudi dolgotrajno rabo izdelka in nenazadnje tudi večje zadovoljstvo stranke.

 

Vizijo svojih strank oblikujejo v končni izdelek, ki je prilagojen njihovim željam in potrebam. Stremijo k ustvarjanju dolgoročnega in stabilnega sodelovanja z svojimi strankami. Tapetništvo Damjan, Damjan Ženko, se vedno prilagaja trenutnim potrebam trga ter spremlja tendence na področju tapetništva in inovacij. Ponosni so, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam strank. Ker pa je primarni cilj zadovoljstvo strank se trudijo in v prihodnosti želijo še nadgraditi uspešnost svojega podjetja. Z svojimi tapetniškimi izkušnjami in znanjem, pridobljenim z večletnim delom, bodo vašo zofo spremenili v novo doživetje. Tapetništvo Damjan, Damjan Ženko velja za podjetje, ki zagotavlja najvišje standarde pri tapetništvu. Njihov ugled, tradicija in prepoznavno ime so jamstvo, da boste dobili vrhunske izdelke in storitve.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.