Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

TerraSleep, podjetje, ki dela s srcem in dušo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Zaradi vse večjega povpraševanja po ekološki prozivodnji se odraža tudi v vse večji ponudbi organskih kolekcij. Predstavljamo vam slovensko podjetje TerraSleep, kjer podjetje in njihov slogan poudarja ravno to, da lahko ekološka ozaveščenost sedaj združuje tudi lepo in moderno. Tako lahko v njihovi spletni trgovini naletimo na ekološka oblačila in laneno posteljnino po meri. Posteljina, ki jo izdelujejo je kvalitetna in udobna  iz izbrane 100 % lanene tkanine po vaših merah. Uporabljajo tkanino italijanskega proizvajalca z več kot 50-letno tradicijo. Proizvedena je v skladu z Öko test standardom 100. Podjetje TerraSleep je sprva pričelo z izdelavo lanene posteljnine po meri in prizemljitvene simbolike, vendar so zaradi čedalje večjega povpraševanja po slovenskih naravnih oblačilih pričeli z izdelavo tudi teh.

Potrebno se je zavedati, da so naravna oblačila naša prihodnost. Je samo še en korak naproti večji ekološki osveščenosti in spoštovanju sebe kot del narave.

V spletni trgovini TerraSleep si lahko sestavite tudi  čisto svojo posteljnino. Preprosto izberete želen izdelek (npr. jogi rjuha), vnesete poljubno dimenzijo in izberete barvo posteljnine. Poleg tega vam spletni kalkulator takoj izračuna ceno izbranega izdelka. Lahko kupite posamezne dele posteljnine ali pa celoten komplet.

 

 

Ekipa strokovnjakov TerraSleep ves postopek izdelave posteljnine naredi v svoji domači delavnici, kjer domujejo srčnost, ustvarjalnost, inovativnost in veselje do dela, ki ga opravljajo odgovorno in z velikim spoštovanjem do Matere Zemlje. V vsak projekt vložijo vse svoje znanje in maksimalno količino energije. Ponosni so, da so njihovi ekološki izdelki učinkoviti in všečni. Ponosni so na vsako delo in na vsak izpeljan projekt. Kvalitete nikoli ne spuščajo na nivo povprečja saj se zavedajo, da so dobri le toliko, kot je bil dober njihov zadnji izveden projekt.

Podjetje, ki dela s srcem in dušo.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.