Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Tift specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Tift s svojimi sodelavci, poslovnimi partnerji, dobavitelji in kupci komunicira na različne načine. Komunikacija v podjetju je hitra in enostavna, obenem pa mora podpira njihove poslovne procese in omogoča popolno prilagajanje spremembam teh procesov. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavljajo tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Tift je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Za svoje največje dosežke štejejo zadovoljne naročnike, ki se vračajo z novimi projekti.

 

 

Podjetje Tift je zastopnik in distributer za:

  • multifunkcijske naprave TOSHIBA,
  • projektorje in profesionalne zaslone SHARP,
  • termalni tiskalniki nalepk,
  • tiskalniki za označevanje izdelkov in embalaže.

 

Družba TIFT, vam s sistemom e-CONCEPT, pomaga odkriti skrite stroške, povezane z vso vašo opremo – fotokopirnimi stroji, tiskalniki, skenerji in faksi, hkrati pa pripomore k zmanjševanju teh stroškov v celem podjetju in v vsakem uradu. Pristop e-CONCEPT daje odgovore na najpogostejše izzive, s katerimi se srečujejo danes organizacije na področju tiskanja in kopiranja:

  • stroški,
  • pomanjkanje informacij,
  • nadzor in
  • premik v smeri fokusiranja na osnovni posel.

 

So kreativni na področju industrijske in poslovne tiskalniške rešitve, podpore in rešitVAH. Z leti so zbrali dovolj izkušenj, da lahko suvereno nudijo vzdrževanje, podporo, svetovanje, servis in tudi optimizacijo stroškov. Vse njihove rešitve so uporabnikom prijazne in varne. Odlikujejo jih sodelovanja, priznana uveljavljena podjetja, kot so Mercator, Renault Nissan Slovenija d.o.o., Telekom d.d., Sberbank, Zavarovalnica Maribor, S&T,DSV APEC, PharmaSwiss, Zavod za gradbeništvo, Agencija za trg vrednostnih papirjev, UniCredit Bank itd.

Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, njihov končni cilj pa je zadovoljstvo naročnikov, saj so partner okolju v katerem delujejo.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.