Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Trgovina BUS BUS

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

VIZITKA -50% POPRAVEK_1

Felix trade d.o.o., trgovina, ki se ukvarja z nakupom in prodajo blaga iz stečajnih mas in drugih virov že od leta 1990. Odkupujejo pa tudi vse ostalo.

Nudi raznoliko ponudbo outlet artiklov. Naša radovednost nas je popeljala v BTC, halo A, vhod A3, Trgovina BUS BUS in BUS BUS MEGA, na Šmartinsko 152 (zgornja etaža), kjer smo bili prijetno presenečeni nad ponudbo.

V njihovi ponudbi najdete blago za gospodinjstvo, obutev, športne drese različnih priznanih blagovnih znamk, igrače Lego ter ostale, različna orodja in računalniške dodatke. Cene so seveda nižje kot pri konkurenci. Blago pa se vsakodnevno menja. Pri njih velja pravilo, da tisti kupec, ki prej pride, tudi prej dobi.

Vsekakor nas je najbolj navdušila nižja cena za dobro kakovost, ki lahko znaša tudi 50% in več nižje. Naša vedoželjnost nas je pripeljala do lastnika podjetja, ki nam je povedal, da so mu odzivi njihovih strank izjemno pomembni, zato je vsak posamezni kupec, ki je zadovoljen z njihovimi storitvami in blagom, ki ga ponujajo, pomeni nagrado in spodbudo za naprej.

V dolgoletnih letih delovanja so postali priljubljeno in prepoznavno podjetje na slovenskem trgu. Vsem, priporočamo najboljši izbor blaga v Felix trade d.o.o. za tista najbolj prijetna doživetja v življenju. Ker se bliža čas obdarovanja, vam predlagamo, da obiščete trgovino in zagotovo boste našli primerno darilo za svoje najbližje. V njihovi ponudbi najdete butelke vina, Traminec, Rumeni muškat, Renski rizling, Chardoney,  vina iz kleti Vinag Maribor in druge po “smešno” nizki ceni, kozmetiko tujih blagovnih znamk, stole Liko, smučarske hlače Toper, pa tudi veliko novoletnih okraskov  itd. So pa tudi uvozniki za Swarovski kjer npr., dobite darilni komplet kozarcev po zelo ugodni ceni.

f

Priporočamo in se že veselimo novih raznovrstnih ponudb, ki nam jih ponuja Felix trade.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.