Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Turistična kmetija Petelin Durcik

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Obisk turističnih kmetij ponuja uživanje v domačih dobrotah in oddih v počasnem vaškem ritmu. Slovenija je znana po kakovostni tovrstni ponudbi, ki zajema vse prej omenjeno in še veliko več. Preverili smo, kaj vse vam je na voljo na različnih koncih države.

Tako smo našli turistično kmetijo Petelin Durcik s Krasa. Obisk Krasa, domačnost Kraševcev in njihovo življenje, boste najbolje začutili z obiskom turistične kmetije Petelin Durcik, kjer vas bodo toplo sprejeli. Kmetija je obdana  z vinogradi, kjer uspeva trta za žlahtno kraško kapljico – teran. Teran, to rubinasto rdeče vino, je bilo že od nekdaj kraševcem vir veselja in neizmernega ponosa. Visoki zidovi varujejo borjače in domačije pred ostro burjo.

 

Prav v taki obnovljeni domačiji na robu vasi vas pričakujejo za kratek postanek ali daljši oddih. Ob številnih naravnih in kulturnih znamenitostih, biserih, ki se skrivajo na in pod kraškim površjem, pa ne gre pozabiti, da Kras prav zaradi svoje lege služi kot idealno izhodišče za obisk slovenske in italijanske obale.

Vaš prosti čas boste pri nas preživljali v večjem apartmaju ali v mansardnih sobah, lahko ga boste popestrili s sprehodi po kraški gmajni ali s kolesarjenjem po številnih poteh v okolici. Družinam sta na voljo dve družinski suiti, v naši okolici najdete različne kotičke za igro, otroke pa bodo razveselite tudi živali na kmetiji.

 

 

Vsekakor pa doživljanje Krasa ni popolno brez značilne kraške kuhinje, ki je tudi del ponudbe, s kraškim teranom in pršutom. Kraška kuhinja polna in okusna ter odeta v svežino mediterana. Je sezonska, obogatena z dišavnicami, divjimi rastlinami in sadjem.

Kraški človek je že v pradavnini v Krasu prepoznal sorodno dušo. Sožitje med človekom in Krasom je izoblikovalo skromnost, trdnost in vztrajnost kraškega karakterja, ravno po tem slovi  Turistična kmetija Petelin Durcik. V kraškem, idiličnem ambientu vas bodo prijazni in gostoljubni domačini popeljali skozi paleto okusov, kjer se vam bodo pristne kraške jedi vtisnile v spomin za večno.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.