Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ugledni kompetentni partner Tanaja, gradnje in inženiring d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje za individualne naročnike izvaja projektiranje, izvajanje ali nadziranje del. Gradbena dela obsegajo prenove ali izgradnjo stanovanj, hiš, zasebnih in poslovnih prostorov. Projekte gradnje za individualne naročnike TANAJA d.o.o. izvaja s presežno vrednostjo in s poudarjeno osebnim pristopom.

Podjetje TANAJA d.o.o. zagotavlja projektno optimiziran inženiring in zaradi zanesljivosti pri uresničevanju visokih pričakovanj ima TANAJA d.o.o. ugled komepetentnega partnerja zasebnih naročnikov.

Večina gradbenih projektov predstavlja zahteven proces, ki mnogokrat vključuje številne izvajalce in dobavitelje, angažiranih je veliko delavcev in za več milijonov evrov materiala in opreme. Za uspešno realizacijo projektov je zato potrebno timsko delo vseh zaposlenih v podjetju. Visoke standarde poslovanja dosega z odličnostjo na področjih organizacije in svoje naše naročnike spremljajo na celotni poti od prve zamisli do dokončanega projekta.

Izvajajo gradnjo za trg, gradnjo za investitorje, izvedbeni inženiring, strokovni nadzor, svetovalni inženiring in uredijo celotno projektno dokumentacijo in druge aktivnosti.

Storitve izvajajo s strokovno usposobljenimi in izkušenimi sodelavci in ker je uveljavljeno širše prepoznavno podjetje, svoje storitve opravljajo na celotnem območju Slovenije.

Odlikujejo jih hitra odzivnost, dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del, kar je posledica skupinskega dela, zaposlenega strokovnega kadra. Zagotovo podjetje, ki je s svojo strokovnostjo in izkušnjami, vredno zaupanja.

 

Tanaja D.o.o.

Glavna ul. 73

9220 Lendava

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.