Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ugledno podjetje, ki nudi kompletne energetske instalacije

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Untitled-1

Tokrat predstavljamo sodobno podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij in na področju gradbeništva. Gre za podjetje Kričej d.o.o. Usmerjeni so v izvajanje strojnih inštalacij na področju stanovanjske gradnje poslovnih, industrijskih, stanovanjskih in  šolskih objektov.

Ko smo malce raziskali področje delovanja podjetja, smo ugotovili, da si zelo prizadevajo za učinkovit sistem, ki bazira predvsem na  kakovosti storitev, ki jih ponujajo.

kricej_hoce

Pri delu namreč upoštevajo standardizirane postopke dela in mednarodne standarde, ob upoštevanju slovenske zakonodaje. Da bi ponudili najbolj kakovostno storitev, svoje delo nenehno preverjajo, nadzorujejo in usklajujejo ter  izboljšujejo sisteme. Tako  že vrsto let uspešno zadovoljujejo pričakovanja in zahteve njihovih poslovnih partnerjev.

toplotne instalacije Kricej

Njihovo področje dela obsega vse kompletne energetske instalacije kot so: inštalacije za vodovod, plin in kanalizacijo, inštalacije za centralno ogrevanje in prezračevanje, inštalacije klima naprav in termoregulacij, montaža ter vzdrževanje radiatorjev in kotlov za centralno ogrevanje, popravilo, vzdrževanje in inštaliranje plinskih aparatov in naprav, popravilo in vzdrževanje inštalacij za centralno ogrevanje, montaža toplotnih črpalk ter sončnih kolektorjev.

Zaradi poudarka na izvajanju kakovostnih storitev, uspešno delujejo že od leta 1996. Po naši oceni zagotovo ugledno podjetje v Sloveniji na področju energetske instalacije, ki zaradi izvajanja kakovostnih storitev in zahtev njihovih poslovnih partnerjev delujejo tako dolgo in uspešno.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.