Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Uporaba trajnostno naravnanih maziv PANOLIN z vodilnim podjetjem Maziva + d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V dananšnjem prispevku bomo predstavili majhno podjetje, ki je generalni zastopnik proizvajalca maziv PANOLIN za Slovenijo. Podjetje Maziva + d.o.o. je nastalo iz leta 2004 ustanovljenega podjetja m con Miro Peharda s.p. Po štirih letih izgradnje temeljev, so začutili, da je čas za novo poglavje. Okrepili so se z novimi sodelavci in novimi programi H1 maziv za živilsko industrijo, mazivi za plovila in pripadajoče ob jekte na/ob void (pristanišča, ladjedelnice itd.) in programom maziv za motocikle.

Program biološko razgradljivih maziv in avtomotivov PANOLIN sta se že uveljavila na podlagi odličnih rezultatov. Gre za enega izmed najboljših ponudnikov izdelkov, ki skupaj tvorijo sistem učinkovitega varovanja okolja, zmanjšujejo porabo strateških surovin, zvišujejo stopnjo učinkovitosti strojev in varnosti pri delu ter tako  znižujejo stroške.

Uporaba okolju prijaznih maziv se namreč povečuje že od leta 1985, kot alternativa izdelkov na bazi mineralnega olja, ki se razgrajujejo le v majhnem delu.

Danes so na voljo okolju prijazna, biološko razgradljiva maziva za dvotaktne in štiri taktne motorje, opažna olja, olja za livarska orodja, maziva za verige in jeklene vrvi, procesna olja, turbinska olja, masti in hidravlične tekočine, če navedemo le nekatere skupine. Zaradi zelo hitrega razvoja avtomatizacije in povečevanja uporabe hidravlično gnanih strojev na skoraj vseh področjih, dobiva vprašanje varovanja okolja vedno večjo težo. Katastrofalna razlitja naftnih izdelkov na morju in na kopnem so zbudila zavest javnosti na način, ki so ga v preteklosti lahko predvideli le strokovnjaki.

Na podlagi dolgoletnih izkušenje je PANOLIN je razvil dva koncepta varovanja okolja:

  • GREENMACHINE je sistem trajnostnega vzdrževanja vzdrževanja strojev na kopnem, ki je okolju prijazen,
  • GREENMARINE je sistem trajnostnega vzdrževanja vzdrževanja plovil in bjektov na in ob vodi, ki je okolju prijazen

Pri PANOLINu so prav tako razvili CO2 kalkulator, s katerim vam izračunajo za koliko se zmanjša  CO2 odtis (emisija) ob uporabi trajnostnih maziv PANOLIN.

Maziva in hidravlične tekočine so v splošnem zgrajeni iz baznega olja in kemičnih spojin (aditivov). Razlikujemo dve skupini aditivov; prva, v katero štejemo na primer izboljševalce indeksa viskoznosti, antioksidante in druge, spreminjajo dane lastnosti baznega olja, medtem ko pripadniki druge skupine (na primer protiobrabni aditivi in inhibitorji korozije), delujejo na površine, med katerimi se pojavlja trenje. Z mešanjem baznega olja in aditivov v ustreznem razmerju, dobimo mazivo z zahtevanimi lastnostmi.

Maziva + d.o.o. podjetje odlikuje inovativnost, ki podpira tehnološko in ekonomsko odličnost izdelkov ter storitev. Prednosti odličnega dela jim zagotavljajo dolgoletne izkušnje.

Za doseganje boljših rezultatov sta odločilna znanje in kultura zaposlenih. Inovativnost je bila od nekdaj temeljna značilnost podjetja Maziva + d.o.o. Prizadevanje vodstva je bilo vedno usmerjeno v to, da postane inovativnost značilna kultura vseh zaposlenih. Podjetje z vlaganji v okolju prijazne tehnologije prispeva h kakovosti, pa tudi na lokalno in regionalno okolje. To predstavlja prednost na globalnem trgu, saj se vedno več ljudi zaveda pomena okolju prijaznih maziv in skrbi za naš planet, če želimo ohraniti prihodnost za naše potomce.

Moto:

Samo ekonomsko upravičeni, tehnološko zreli in okolju prijazni koncepti, so resnično trajnostni.

 

PANOLINovi znaki

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.