Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Urarstvo Huzjak ponuja najboljše ročne ure v mestu

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

 

Urarstvo Huzjak ponuja najboljše ročne ure v mestu. Izberite si uro glede na vaše zahteve. Veljajo za eno vodilnih slovenskih urarskih podjetij, ki je na trgu prisotno že 25 let. Veljajo za družinsko podjetje s tradicijo.

Zaradi širitve ter družinske tradicije prodajnega programa in modernizacije urarske delavnice so upravičeni razlogi, da štejemo Urarstvo Huzjak med naprednejša urarstva v Sloveniji.

 

 

Urarstvo Huzjak  je druga generacija družinskega podjetja, ki se ukvarja s prodajno in storitveno urarsko dejavnostjo. V njihovi prodajalni lahko izbirate med različnimi modeli ročnih ur, elegantnih, modnih in klasičnih. Zagotavljajo hitre in kvalitetne servisne storitve (zamenjava baterij, pasov in stekel, ter splošna popravila ur). Raznovrstna ponudba ur zajema vse od širokega in zanimivega spektra znamk ur srednje in višje vrednosti, kakor tudi usnjenih, kovinskih in plastičnih pasov. Poleg tega ponujajo tudi srebrni in jekleni nakit.

 

 

Odlikuje jih kvalitetni servis mehanskih, elektronskih in antik ur, pri tem vam bodo strokovno svetovali in v njihovi ponudbi boste zagotovo našli tudi ugoden nabor srebrnega in jeklenega nakita. Prav tako opravljajo zahtevnejša in manj zahtevna popravila ročnih, stenskih, žepnih in stoječih ur. Menjavajo baterije na urah, ključih, pilotih, daljincih, medicinskih pripomočkih, igračah itd.

Uspešnost njihovega družinskega podjetja temelji na jasni poslovni strategiji, ki jo udejanjajo predvsem s kvaliteto opravljenih storitev, s skrbjo za poprodajo in podporo vsem svojim strankah in končnim kupcem. Vedno so vam na voljo za posvet in vedno najdejo rešitev, primerno za vse. Strokovno znanje in praktične izkušnje, ki so jih pridobili z leti urarstva, so osnova za kakovostno izvedbo urarskih storitev. Svoje poslanstvo uresničujejo s komunikacijo s kupci, ki je ključnega pomena. Želijo namreč spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti. Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem s proizvajalci izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo uporabnikov. Spremljajo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodijo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.