Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Urejanje okolice in zelenih površin, Matjaž Bratkovič s.p.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Kako načrtovati, da boste v obstoječe zemljišče uspešno vključili različne želje in možnosti? Kakšen pristop izbrati? Katere rastline in materiale izbrati in kako?

Vse to lahko uredite z sodelovanjem odličnega podjetnika Matjaža Bratkovič, ki ponuja vrtnarske storitve.  Krasijo jih dolgoletne izkušnje, ki zagotavljajo visoko kakovost opravljenega dela in pravilni način košnje trave.  V podjetju Urejanje okolice in zelenih površin, Matjaž Bratkovič s.p., je glavna dejavnost urejanje in vzdrževanje okrasnih vrtov.

Svetovanje, pristop in ideja

Nudijo svetovanje ter ureditev posameznih delov ali celotnega vrta. Strokovno znanje in praktične izkušnje, ki so jih pridobili z leti urejanja vrtov, so osnova za kakovostno izvedbo ureditve vrta. Teren si najprej ogledajo in ga premerijo. Pri pripravi idejnega načrta se osredotočijo na vaše želje in potrebe. Predlagano rešitev vedno uskladijo skupaj z vami.

 

Znanje je rezulat odličnosti storitve

Zaradi širokega spektra znanj, ki ga imajo v podjetju Urejanje okolice in zelenih površin, Matjaž Bratkovič s.p.,   jih združujejo v celovito svetovanje in vam bodo znali svetovati, tako da po opravljeni storitvi ne boste deležni neprijetnih presenečenj ali nepredvidenih stroškov. Enostavno zadovoljni boste!

Način poslovanja

Poslanstvo podjetja je pomoč strankam pri izvedbi vrtnarskih projektov. Izberejo le tiste vrste in sorte rastlin, ki so za dano lego primerne in ki jih je mogoče dobiti v ponudbi. Kombinacije rastlin so zasnovane na podlagi rastnih zahtev posamezne vrste rastlin (tla, lega, sadilne razdalje) in ob upoštevanju učinka, ki ga rastlina v posameznih obdobjih leta daje v prostoru.

Spoštovanje narave

Z velikim spoštovanjem do narave sledijo, predvsem razvoju novih in inovativnih rešitev v vrtnarstvu in urejanju okolice. S vztrajnostjo in široko ponudbo storitev, prilagojenih za različne stranke, so uspeli pri svojem poslovanju.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.