Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Usmerjenost h kupcu, podjetje Bralko

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Bralko razume sodobne zahteve današnjega življenja, zato v okviru specializirane enote razvija posebna znanja in stalno dopolnjuje ponudbo izbranih izdelkov s področja čistilne opreme in masažnega programa.

Odlikuje jih strokovnost, svoj prodajni program predstavijo z demonstracijo

Strokovnjaki podjetja Bralko želijo širokemu krogu ljudi približati izdelke, ki jih na prodajnih policah v trgovini sploh ne bi niti opazili. Koristne stvari, ki jih potrebuje prav vsak izmed nas, vam strokovnjaki podjetja Bralko približajo z demonstracijo. Tako uporabniki točno vedo kaj kupujejo. Slovijo po izvajanju svojih predstavitvah čistilne opreme in predstavitvi masažnih programov na raznih prireditvah, sejmih, in pri svojih kupcih.

Vsebina prodajnega programa podjetja Bralko

Njihov prodajni program čistine opreme nas je pritegnil in učinkovitost delovanja strojev izjemno presenetil. Podjetje Bralko ponuja ekskluzivne ročne pometalne stroje nemškega proizvajalca HAAGA, ki je zaradi velikega vložka v svoj razvojni program predvsem pa prepričanost v učinkovitost delovanja, ročne pometalne stroje patentiral. V prodajnem programu ponudba zajema še  gospodinjske sesalnike za suho ali mokro sesanje, industrijske pometalne stroje za pometanje večjih površin in različne sesalnike za potrebe industrije.

Lahko se pohvalijo tudi z odličnim prodajnim programom  masažnih aparatov, masažnih stolov in masažnih foteljev z visoko kakovostjo, močjo in natančnostjo. Vse izdelano za popolnoma varen način.

Usmerjenost h kupcu

Imajo pa tudi spletna trgovino kjer lahko kupci kupujejo. Da lahko zagotovijo kakovost svojim kupcem, so z njimi razvili odlične poslovne odnose, da lahko nudijo najboljše. Stalno poglabljajo in dodatno razvijajo svoje storitve.

Poslanstvo uspešnega podjetja Bralko je zasnovano na medsebojnem spoštovanju vseh in prepričani so, da poslovna politika temelječa na medsebojnem spoštovanju vseh, ki sodelujejo na uresničevanju skupnih ciljev, le lahko prinese odlične rezultate. Usmerjenost h kupcu je osnovno načelo njihovega podjetniškega delovanja.

Visoki standardi kakovosti proizvodov in poštenost podjetja Bralko, ki je osnova za dolgoročni razvoj podjetja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.