Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Usmerjenost podjetja h kupcem, podjetje Zunti

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Zunti s prizadevno ekipo domačih zanesljivih in strokovnih sodelavcev zagotavljajo celovito ponudbo na področju senčil, komarnikov, tend in pergol. Naredijo prav vse od izmer, svetovanja, izdelave po naročilu in vgradnjo izdelkov na objektu. Prisluhnejo vašim željam in glede na specifične potrebe ter dano situacijo predlagajo optimalno rešitev. Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje in praksa. Obvladujejo slovensko tržišče, svojim strankam ponujajo najboljše rešitve in uveljavljajo najnovejše trende na področju senčenja.

Njihov program obsega senčila, komarnike, pergole in tende. Senčila, tende, pergole in komarniki Zunti so ključ do popolnega udobja bivanja. Njihovi kupci so drzni, odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v funkcionalnosti in v lepem. To je tudi cilj podjetja Zunti. Njihovi izdelki funkcionalno dopolnjujejo in krasijo zasebne vrtove, atrije vseh velikosti ter gostinske lokale. svojo posebno odgovornost svojim kupcem, dobaviteljem in poslovnim partnerjem. Vsa njihova pričakovanja uresničujejo s pomočjo visoko usposobljenih, motiviranih in poslovno naravnanih sodelavcev, ki upoštevajo temeljna pravna in etična pravila.

Zunti je zanesljiv partner, pripravljen na obvladovanje sprememb in hitro odzivnost. Ključno vodilo upravljanja s kakovostjo je nenehno izboljševanje izdelkov, storitev in procesov ter doseganje in celo preseganje pričakovanj kupcev.

Zaradi bogatih izkušenj zaposlenih v podjetju Zunti na področju senčil, dolge prisotnosti podjetja na slovenskem tržišču in zaradi ugodnih cen ter  hitre dobave visoko kvalitetnih izdelkov želijo postati vodilni.

To že dosegajo z usmerjenostjo podjetja h kupcem na vseh področjih dela in ohranjanjem njihove zvestobe ter s postavljanjem standardov kakovosti in inovativnosti pri uvajanju aplikativnih rešitev.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.