Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Uspešna podjetna zakonca Rozman Andrej in Suzana iz podjetja TEGMA

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Uspešna podjetna zakonca Rozman Andrej in Suzana, vsak na svojem področju, vodita uspešno podjetje TEGMA d.o.o., že od leta 1989.

team4

Slovijo po tem, da vsem svojim partnerjem nudijo individualen pristop. Vsako stranko obravnavajo posamično in se trudijo odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja stranke. Vse informacije stranki razložijo v njej razumljivem jeziku.

Dejavnost podjetja vodita iz sklopa dveh gospodarskih panog in sicer strojne obdelave kovin in računovodskih storitev.

Andrej Rozman nudi strojno obdelavo kovin, ki zajema struženje, rezkanje, krivljenje, štancanje, razrez, vrtanje in proizvodnjo (dimniška vratica, dimniške rozete, sorniki, vretena, puše, matice, gredi, prirobnice itd..) Večino izdelkov, ki se proizvajajo v TEGMA d.o.o. predstavljajo strojna dela po naročilu poslovnih partnerjev.

Suzana Rozman opravlja storitve računovodstva, vse od dvostavnega knjigovodstva, organizacije računovodstva, pomoči pri izdelavi pravilnikov o računovodstvu, svetovanje itd. Svoje delo opravlja tako, da poišče vse zakonske možnosti za optimalno poslovanje svojih strank, kar se predvsem nanaša na obračunavanje davkov in drugih dajatev. Vse leto pozorno in skrbno spremlja novosti davčne zakonodaje in se redno strokovno izobražuje. V kolikor je mogoče skuša vzpostaviti on-line računovodstvo. Brez papirnato poslovanje tako za stranko, kot tudi za računovodski servis pomeni ogromen prihranek časa, dokumentacija pa je vedno urejena. Računovodski servis z večletnimi izkušnjami ter odličnim poznavanjem zakonodaje in zahtevnimi problemi strank.

direktorica3

Podjetna zakonca Rozman, Andrej in Suzana, kljub visoki kakovosti svojega dela, natančnosti pri prepoznavanju zahtev in potreb svojih strank in konkurenčnih cen, sodelujeta s številnimi poslovnimi partnerji iz cele Slovenije.

Sodobna podjetja potrebujejo za zagotavljanje konkurenčnosti in za sprejemanje učinkovitih poslovnih odločitev profesionalne in zanesljive svetovalne storitve. Ravno poslovni izidi in zadovoljstvo strank kažejo na uspešno in perspektivno vodenje dejavnosti šestčlanskega kolektiva.

logo

TEGMA d.o.o.

Brezje pri Grosupljem 10

1290 Grosuplje

GSM: 040/629-427

E-mail: info@tegma.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.