Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Uspešno podjetje ROBERTINO

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Trgovina, projektiranje in svetovanje d.o.o., že več kot 23 letnim delovanjem, velja za vodilno podjetje na področju izvajanja visoko in nizko napetostnih električnih instalacij.

Pravilno zasnovan projekt, je osnova za izvedbo inštalacij in preprečuje težave z energetskimi in podatkovnimi inštalacijami ter z namestitvijo opreme v prihodnje. Prav pri omenjenih električnih, telefonskih, računalniških napeljavah lahko opazimo, kako si stroga tehničnost vse bolj podaja roke s kulturo, izobraževanjem, razvedrilom in omogoča človekovo povezavo s svetom in komunikacijo. Razvoj postavlja tudi nove naloge in zahteve, katerim morajo inštalacije ustrezati. Skrb za človekovo zdravje narekuje, da njihova uporaba ne sme ogrožati zdravja ljudi. Prav tako morajo biti inštalacije do okolja prijazne v celotnem življenjskem ciklu, od izdelave in uporabe ter na koncu, do recikliranja. Vsekakor pa je pomembno, da se pri odločanju posvetujemo s strokovnjakom. S pravilno izbiro lahko ugodimo našim željam, izbrani sistem pa bo deloval varno, zanesljivo in trajno.

Tudi načrtovanje in izvedbo raje prepustimo strokovnjakom, saj sodobni inštalacijski sistemi zahtevajo poznavanje novih tehnologij in uporabo ustreznih materialov, orodij in postopkov.

Zato poskrbi vodilno podjetje Robertino d.o.o. iz Maribora. Uveljavljeno podjetje, že 23 let na tržišču, ki se ukvarja z izdelavo strelevodnih inštalacij, inteligentnih inštalacij, racionalizacijo električne energije, adaptacijo in predelavo obstoječih električnih inštalacij, vzdrževanjem električnih inštalacij, izvedbo periodičnih pregledov električnih inštalacij ter naprav. Ukvarjajo se tudi z industrijsko inštalacijo.

Ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami sodeluje pri sami izvedbi tako v enostanovanjskih objektih, stanovanjih, stanovanjskih hišah, več stanovanjskih objektih, vrstnih hišah, blokih, poslovnih prostorih, gostinskih obratih, trgovskih centrih, trgovinah, vrtcih, športnih objektih in še bi lahko naštevali.

Torej, poskrbeli bodo z izdelavo načrtov električnih inštalacij in električne opreme, izvedbo strokovnega nadzora z izkušeno ekipo nad izvajanjem električnih del na objektih, in seveda svetovanjem glede ustreznih tehničnih rešitev, ob upoštevanju veljavne zakonodaje.

Kakovostna izvedba, je zagotovo temelj dobrega delovanja inštalacij. Robertino d.o.o. izvaja najvišjo kakovost izdelave in uporabljenih materialov ter funkcionalno in brezhibno delovanje izvedenih sistemov. S sprotnim strokovnim vzdrževanjem sistemov zagotavljajo tudi njihovo optimalno delovanje, s čimer prispevajo k zmanjševanju stroškov pri porabi energije.

Odločitev je lahka, za vas, že več kot 23 let.

ROBERTINO d.o.o.

SOŠKA ULICA 4

2000 MARIBOR

Tel.: 02 426-08-18

Fax.: 02 426-08-16

info@robertino.si

www.robertino.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.