Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ustvarjajo sinergijo s svojimi strankami, podjetje za stavbno kleparstvo in krovstvo Srečko Lukač

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Stavbno kleparstvo in krovstvo Srečko Lukač nudi vsa krovska, kleparska ter tesarska dela. So dinamično podjetje, ki se nenehno razvija in povečuje. Odlikujeta jih predvsem profesionalnost in visoka motiviranost. So podjetje, ki sledi novim trendom in neprestano nadgrajuje kvaliteto storitev.

Gradnja je kompleksen proces, ki je za investitorja lahko zelo stresen in naporen. S pomočjo njih si lahko ta proces olajšate, saj vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in našli ustrezne rešitve.

 

Podjetje Srečko Lukač krasijo dolgoletne izkušnje in širok spekter znanj. Krovstvo Lukač vam lahko ponudi različne rešitve. Krovska in kleparska dela izvajajo na ostrešjih različnih zahtevnosti, novogradnjah, kot tudi starejših hišah. Stavbno kleparstvo: montaža žlebov, zidnih in čelnih obrob, strelovodov. To dosegajo z združevanjem vrhunskega znanja, ki so v nenehnem stiku z najnovejšimi rešitvami in najsodobnejšimi pristopi v krovstv u, kleparstu in tesarstvu.

Opravljajo različna tesarska dela – enostavne in zahtevne strešne konstrukcije, izdelava in montaža nadstreškov in vrtnih lop, iz terase naredijo podaljšek v nadstrešek. Izdelajo vam lahko nadstrešek za avto, teraso, balkon ali pa tesarsko naredijo čisto novo vrtno lopo ali garažo. Ostrešje vam izdelajo po načrtu arhitekture in računu statike. Izdelava vključuje nabavo lesa ter izdelavo in vezanje konstrukcijskih elementov ostrešja. Poslanstvo podjetja  je, da z visokim strokovnim znanjem in s kakovostjo proizvodov ter storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju krovskih, kleparskih in tesarskih del. So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti, predvsem pa zanesljivi, kar so že večkrat dokazali svojim poslovnim partnerjem in zaupajo, da bodo tudi v prihodnje skupaj reševali različne izzive.

Širitev njihovega poslovanja temelji na vrednosti, ki jo vsakodnevno nudijo svojim strankam in partnerjem. Vedno se po najboljših močeh trudijo svojim strankam nuditi storitve odlične kakovosti po najboljših cenah in tržnih pogojih. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi strankami z učinkovitim in uspešnim nadzorom poslovanja.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.