Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Utrjujejo položaj enega vodilnih podjetij na področju čiščenja kanalizacij, Čiščenje Gogala – Erika Gogala

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in materialov deluje podjetje Gogala. Vodilno podjejte v Sloveniji za strojno čiščenje kanalizacije.  Čiščenje Gogala – Erika Gogala je podjetje, ki deluje v izrazito redki dejavnosti čiščenja kanalizacij, ki je močno vpeto v naše okolje. Nenehno morajo strmeti k izboljšavam, razvoju in produktov za svoje stranke in k optimizaciji lastnih delovnih procesov in organizacijske kulture ter učinkovitosti. Zato imajo visoko pripadne, sposobne ter zavzete zaposlene, ki se zavedajo svoje vloge, pomembnosti in moči v uspešnosti podjetja, v katerem delajo. Zaposlene spodbujajo, da sprejemajo odločitve na njihovih področjih odgovornosti in so relativno neodvisni v izvajanju svojih nalog. Čiščenje Gogala – Erika Gogala je podjetje, ki se zaveda, da je v današnjem času, kjer so spremembe na vsakodnevni ravni, človeški kapital osnovna konkurenčna prednost vsakega, tudi njihovega podjetja. Vseeno ostajajo vodilno podjetje za čiščenje kanalizacij. Prizadevajo si pridobiti, motivirati in obdržati zavzete in sposobne sodelavce v svojem podjetju.

 

 

Njihove storitve dela zajemajo strojno čiščenje kanalizacije, visokotlačno čiščenje kanalizacije, praznenje in čiščenje, snemanje kanalov in izposojo mobilnih WC kabin.

Strojno čiščenje kanalizacije se uporablja za čiščenje cevi znotraj objektov, ter za čiščenje cevi manjših premerov npr., kuhinjskega odtoka umivalnika, tuš kabine, kadi, bideja, pralnega stroja… Visokotlačno čiščenje kanalizacije se uporablja za čiščenje horizontalnih cevi večjih dimenzij med jaški (zunaj ali znotraj). To so fekalne kanalizacije, meteorni kanali, hišni odtoki in podcestni preboji. Opravijo tudi praznenje in čiščenje greznic, bioloških čistilnih naprav. lovilcev maščob, ponikalnic, peskolovov in črpališč. Pri snemanju kanalovz  barvno videokamero ugotavljajo tudi napake na kanalizacijskih sistemi in ostalih cevovodih. Če potrebujete wc kabino za gradbišče ali prireditev, jih lahko pokličite in vam jo dostavijo. Poskrbijo tudi za redno čiščenje in odvoz vsebine na centralno čistilno napravo v Kranju. Kakovost njihovih storitev je zelo visoka. S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja obvladujejo ovire, ki jim jih postavljajo različne zahteve. Znajo se spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ne glede na velikost in prizorišče projekta. S fleksibilnimi rešitvami znajo upravičiti pričakovanja partnerjev. Utrjujejo položaj enega vodilnih podjetij na področju čiščenja kanalizacij v Sloveniji.

To dosegajo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju čiščenja

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.