Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Uvrščajo se v enega izmed kakovostnih pohištvenih servisov v Sloveniji, Pohištveni servis Šere

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Pohištveni servis Šere z dolgoletno tradicijo, ki se ukvarja  z montažo in izdelavo pohištva, izdelavo kuhinj, spalnic, predsob, montažo PVC oken ter senčil, izdelovanjem ter montiranjem vrat in servisom ter popravili pohištva.

Podjetje je v svojih letih delovanja postalo sinonim za kakovostno izdelavo pohištva. Izdelujejo oblikovno pohištvo dobre kakovosti. Njihova skrivnost je v tem, da pri svojem delu  uporabljajo kvalitetno tehnologijo. Primerno vam bodo svetovali, kajti njihovo delo je namreč takšno, da naročniku prikažejo vse najrazličnejše možnosti in s tem posledično tudi možnost, da je naročnik tisti, ki na koncu izbere najboljšo opcijo, saj le on v resnici ve, kaj je zanj najboljše.

 

Pohištveni servis Šere vam tako nudi celostno storitev, kjer vas bodo pozorno in predano spremljali, vse od idejne zasnove, do montaže v vaših prostorih. Seveda pa ne bodo pozabili niti na visoko kakovostni materijale. Svojim strankam so pripravljeni svetovati v vseh primerih z svojega strokovnega področja, kar dosegajo s kombinacijo lastnega znanja in izkušenj.

Z večletnimi izkušnjami so pri podjetju Pohištveni servis Šere razvili predanost k individualnosti, posluhu za specifične želje posameznega naročnika in čut za razkošje v materialih in detajlih.

Z uspešnimi realizacijami in doslednostjo pri izvedbenih detajlih so si pridobili zaupanje, ki se je obrestovalo s sodelovanjem z naročniki s cele Slovenije. Želimo biti inovativno podjetje, ki je blizu svojim kupcem ter tako prispevati k dvigu kakovosti storitev.

Ponosni so na dosežke preteklosti in motivirani z izzivi prihodnosti. Usmerjeni so v prihodnost, v nove izzive in ideje, ki jim predstavljajo priložnost za nadaljno rast in razvoj.

Postanite del njihove zgodovine tudi vi.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.