Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

V osrčju idilične vasice stoji ranč Jureš

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V mirnem okolju, na vasi, v objemu narave, se nahaja ranč Jureš. Ponuja vam najem čudovitih apartmajev. Poleg lepe okolice lahko uživate v wellnessu. Del stare hiše je prenovljen in v njej urejen v prijetno sobico, ki spominja na staro dvorišče – ob stari hiški na dvorišču ter obveznemu drevesu, ki je nudilo senco vrtni mizici, najdete tudi stari vodnjak in »stranišče na štrbunk«. V prostoru se nahajata dve savni (infrardeča in finska), masažna kad s svežo vodo, ležišče in kopalnica. Vsak obiskovalec dobi brisače, sveži zeliščni čaj, vodo, sadje, deželno vino, kavo in koktajl. Če bi bilo slučajno komu dolgčas, pa si lahko popestri čas z luščenjem orehov. Sama okolica vas vabi na sprehode, kolesarjenje, planinarjenje… Očarali vas bodo veliki travniki za gibanje, rekreacijo, piknike in druge aktivnosti na prostem.

Poleg hiše je pašnik za kasaške konje, ki si jih lahko v lepem vremenu tudi ogledate. V letnem času vam je na voljo prostor in oprema za žar, ležalniki za sončenje, brezplačna izposoja koles, izposoja zunanjih igral, kot so goli za nogomet, odbojkarska mreža, loparji za badminton in podobno.

Začutite prijateljstvo ranča Jureš, ki ga v odmaknjenem podeželskem okolju spletata človek in narava. V tej vasici je moč čutiti preplet tradicije in sodobnosti. Ranč Janeš ponuja nostalgično kmečko tradicijo, z zasanjanimi travniki, pisanimi polji, božansko domačo hrano. Priporočamo oddih na ranču Jureš in si naredite zgodbe the gostoljubnih gospodarjev, ki rišejo kuliso za brezskrbne aktivne počitnice na podeželju.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.