Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Veldrona vsestransko podjetje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vsestransko podjetje, ki se uvarja z sodobnimi izzivi računovodstva, računalništva in trgovine s pisarniškim materialom. Izzive sprejemajo kot priložnost za pridobivanje novega znanja in bogatenje lastnih izkušenj. Njihova moč je v interdisciplinarnosti, saj delujejo na različnih področjih.

So prilagodljivi, osvajajo nove programe in stalno rastejo, vse to pa jih usposablja za prevzemanje čedalje zahtevnejših nalog. Prednost podjetja Veldrona je predvsem pokrivanje širokega področja strokovnih znanj, kar jim omogoča poslovno sodelovanje tudi z večjimi  in zahtevnejšimi  pravnimi subjekti različnih pravno-organizacijskih oblik. Računovodske storitve želijo zadovoljevati manjšemu številu strank, ki jim lahko nudijo kompleten davčno-računovodski servis. Velik poudarek zato dajejo davčnemu in računovodskemu svetovanju, pa tudi usmerjanju strank v smeri boljše optimizacije davčne bilance in iskanja najugodnejših načinov poslovanja. S svojo stokovnostjo so odločeni, da s sistematičnim pristopom ter učinkovitostjo utrjujejo ugled podjetja. V servisu opravljajo računovodske, kadrovske in administrativne storitve za kapitalske družbe (d.d., d.o.o., d.n.o., k.d.), samostojne podjetnike in fizične osebe z dejavnostjo ter društva. Storitve opravljajo odgovorno, kakovostno in hitro. Svojim strankam omogočajo tudi sodobno e-poslovanje.

 

 

Temeljna vrednost, ki jih zastopa računovodski servis Veldrona je dolgoročno zaupanja vredno partnerstvo, ki temelji na kakovosti, resnosti, natančnosti, prijaznosti in odgovornosti. Njihova vizija je ostati majhno, a uspešno, fleksibilno, tehnološko razvito, stroškovno učinkovito in  vsestransko strokovno usposobljeno podjetje, ki sledi željam in potrebam strank. Želijo nenehno razširiti krog partnerjev, strank v Sloveniji in tujini ter s pomočjo znanja ponuditi visoko kakovost storitve.

 

Z veseljem prisluhnejo želji svojih strank in partnerjev in jim skušajo omogočiti, najboljšo storitev, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Ker vodenje računov zahteva skrb in zanesljivost zaupajte podjetju Veldrona!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.