Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Veselijo se prihodnosti, saj so pripravljeni na nove izzive in naloge, ki jih čakajo podjetje Roberta Mali

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetnik Robert Mali

V dananšnjem prispevku vam predstavljamo izkušenega podjetnika Roberta Mali. Robert Mali je strokovnjak z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju popravila in servisiranja strojev, naprav in gradbene mehanizacije. Najprej je delal v SCT d.d., kjer se je izučil za serviserja gradbene mehanizacije. Nato je odšel na izpopolnjevanje v Libijo in Irak. Kasneje je delal v podjetju Maco SL d.o.o., nato pa leta 2012 odšel na samostojno pot. Skozi vsa leta se je specializiral za popravila strojev znamk Bobcat, Cifa, New Holland, Gehl, Atlas, itd.

Servis

V podjetju izvajajo servis gradbene mehanizacije na terenu za stroje znamke Bobcat, Hitachi, Gehl, New Holland, Bomag, Yanmar, Atlas, Kobelco, JCB, Amman in Case.

Popravila gradbene mehanizacije

Skrbijo tudi za popravila gradbene mehanizacijo na terenu, mehanske sklope, hidravlične pumpe, cilindre in hidro motorje. Popravljajo tudi betonske pumpe znamke Cifa in Sermac. Izvajajo obnovo električnih sklopov in elektronike za stroje znamke Hetronic, Scanreco, Autec, itd. Poleg tega montirajo hidravlične instalacije za priklope, kot je plug, odpiralno zapiralne klešče ter mešalne žlice. Nudijo pomoč in svetovanje pri nakupu strojev ter posredništvo pri prodaji gradbenih strojev.

Poslovanje podjetja Roberta Mali

Njihovo poslovanje temelji na vrednosti, ki jo vsakodnevno nudijo svojim strankam in partnerjem. Vedno se po najboljših močeh trudijo svojim strankam nuditi storitve odlične kakovosti po najboljših cenah in tržnih pogojih. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi partnerji z učinkovitim in uspešnim nadzorom poslovanja. Pravijo, da bodo še naprej stalno investirali v sisteme, procese in ljudi, da bodo z gotovostjo izpolnjevali pričakovanja, saj je zadovoljstvo strank znak njihovega uspeha. Podjetje Roberta Mali odlikuje vrhunsko strokovno znanje in trideset let izkušenj ter tradicije kar jim omogoča, učinkovito deloo na področju gradbene mehanizacije.

Ker se veselijo prihodnosti, so pripravljeni na nove izzive in naloge, ki jih čakajo in če ste vsaj malo radovedni,  potem prestopite njihov prag.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.