Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vinogradništvo, Kmetija Reškičevi, Dutovlje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vino

Vino je dar narave in najplemenitejša pijača za kulturnega človeka. Tako kot človek, ima tudi vino svoja življenjska obdobja. Sadež zori na trti, vino se rodi med vrenjem, doseže svoj kakovostni vrh in se lahko s prestaranjem zlomi. Zmerno uživanje vina vrača veselje in dobrodušnost ter odganja skrbi, zdravemu daje moč, bolniku tolažbo. Teran je vzporedno s pršutom tisto, na kar so Kraševci najbolj ponosni. Tega posebneža med vini, ki so mu že stari Rimljani pripisovali zdravilne lastnosti, Kraševci pridelujejo od vedno, zadnjih dvajset let pa so intenzivno delali tudi na izboljšanju kakovosti in zaščiti imena.

 

 

Ponudba terana na kmetiji Reškičevi

Prodaja vina, vse to dobite na prečudoviti kmetiji Reškičevi. Družinska kmetija z dolgoletno tradicijo v lastni pridelavi grozdja in vina. Njihov teran pridelujejo iz trte refošk. Njegova obdelava je omejena na kraško planoto, kjer trte zajemajo svojo moč iz rdeče ilovnate zemlje, jerina ali »terra rosa«. Pomembna je lega, rdeča zemlja, bogata z železom, minerali in posebne klime, ki jo kmetija ima. Poleg terana pa v njihovi ponudbi doživite odličen pršut.

 

 

Lastnosti terana

Vse to zajema marljivo delo in zagotavlja vrhunsko kakovost terana s kmetije Reškičevi. Na njihovi kmetiji vam lahko ponudijo tudi ogled kleti z degustacijo vina in narezkom domačih, kraških dobrot. Tako boste lahko pred nakupom terana tudi poskusili. Vino teran s Krasa ima posebne, predpisane in kontrolirane lastnosti. Zato ga številni zdravniki priporočajo, da se kozarec vina uživa ob jedi. Vino vsebuje značilno višjo vsebnost polifenolov v primerjavi z dugimi vini. Visoka vsebnost naravnih antioksidantov, pa je deloma posledica tradicionalnih metod pridelave terana.

 

 

Teran ostaja najbolj priljubljeno slovensko vino 

Številna priznanja jim veliko pomenijo in  potrjujejo, da so na pravi poti, zato si želijo nadaljevati in nadgraditi svoje delo, ter ga ohraniti za prihodnje rodove. Zato teran ostaja, priljubljeno slovensko vino, ki ga na Krasu pridelujejo že mnogoštevilne generacije.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.