Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Visoki kvalitetni standardi, Roletarstvo Uršič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Dejavnost roletarstva že dolgo ne služi le kot dekorativni element ter zaščita pred soncem, ampak lahko bistveno pripomore tudi k večji energetski učinkovitosti.

Katera senčila izbrati? Notranja ali zunanja? Žaluzije ali rolete?

Priporočamo uveljavljeno podjetje Roletarstvo Uršič, ki je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Rolete izdelujejo v skladu z visokimi standardi, saj so iz kvalitetnih materialov in ustrezajo vsem normativom kakovosti.  Poleg prodaje končnih izdelkov imajo tudi veleprodajo in izvoz sestavnih delov za senčila.

Znani so po optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto. Strankam ponudijo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam, zahtevam in željam. Podjetje je z uporabo najsodobnejše tehnologije in uporabo najkvalitetnejših materialov doprineslo k razvoju roletarstva. Stranki se maksimalno posvetijo in individualno svetujejo glede nakupa rolet, dogovorijo se o izbrani barvi rolet, tip rolet itd. Dogovori se ves proces izdelave, od zasnove rolete, do same izvedbe ter montaže rolet na terenu. Celovitost ponudbe pa zaokrožujejo s paleto spremljajočih storitev, kot so montaža, svetovanje, izvedba in vzdrževanje. Vsa prizadevanja  podjetja Rolaetarstva Uršič so združena v strateški okvir, ki ga vodijo strateške prednostne naloge: zaupanje njihovih strank, pomembnost strank, osredotočenost na stranke in učinkovita izvedba. Poslanstvo podjetja je kvalitetna izdelava in montaža vseh vrst rolet ter s tem ustvarjanje prijetnega in zadovoljnega prostora svojim strankam.

Z dolgoletnimi izkušnjami v roletarstvu podjetje  Roletarstvo Uršič, z visokimi tehničnimi proizvodnimi standardi, natančno izdelavo, kvalitetno montažo in vrhunskimi svetovanji, ostajajo sinonim kvalitete v Sloveniji.

 

 

 

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.