Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vital – šola za maserje in terapevte

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vital – šola za maserje in terapevte izvaja vrhunska izobraževanja s področja maserstva, terapij in kozmetike. Šolo odlikuje strokovnost, prvovrstnost, mojstrstvo in unikatnost. V ponudbi imajo 28 različnih tečajev in krajših delavnic po celi Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota).

Izobraževanja izvajajo od leta 2007. Njihovi predavatelji so izbrana ekipa strokovnjakov: maserjev, terapevtov, trenerjev, kineziologov, zdravnikov … ki so kompetentni svetovalci ali člani komisij za pridobitev NPK. Vodijo vas čez celotni postopek do pridobitve NPK maser, NPK refleksoterapevt, NPK pediker, NPK maniker.

Nosilna dejavnost Vital-a je tečaj klasične masaže s pripravo na NPK. Tečaj za maserja je namenjen tako začetnikom, kot tistim, ki imajo že predznanje s področja zdravstva, kozmetike ali trenerstva ter bi se radi zaposlili na področju bodisi welnessa ali drugje ter tako nadaljevali svojo kariero v eni od najbolj uspešnih panog na svetu. Tečaj za maserja vam tako omogoča nove zaposlitvene priložnosti v zdraviliščih, hotelih, športnih klubih, masažnih in kozmetičnih salonih in še marsikje drugje. Vitalova ekipa vam pri tem pomaga z nasveti, delavnicami ter oglaševanjem vaših storitev na njihovi spletni strani.

V ponudbi imajo največ vrst tečajev masaž, vse od tečaja klasične masaže po programu NPK, športne masaže, manualne limfne dranaže, tečaja stol masaže, medicinske pedikure s pripravo na NPK, manikire s pripravo na NPK, pritibolečinske masaže, masaže obraza in lasišča, trigger point terapije, tečaja kineziotapinga, tečaja maderoterapije, tečaja masaže nosečnic, tečaja masaže z vročimi kamni,  Accessovih tečajev, tečaja indijske masaže glave, osnovnega tečaja Pranic Healing, tečaja Vacuslim 48 kot novosti pa tudi delavnice hipnoze in samohipnoze ter Jyotish…
Ponudbo stalno nadgrajujejo in dopolnjujejo glede na trende na trgu dela.

V ekipi Vital verjamejo, da se lahko različna znanja pridobite na sodoben, prijeten in učinkovit način. Na tečajih poskrbijo za profesionalno izvedbo in hkrati sproščeno vzdušje. Tečajniki se radi vračajo še na druge tečaje, uporabljajo njihove prostore za vadbo ali pa pridejo po nasvete glede poslovanja in storitev. Vitalovo ekipo odlikuje strokovnost, dostopnost in sproščen pristop. V teh letih delovanja z več kot 3.000 usposobljenih tečajnikov so postali ena od največjih šol za maserje in terapevte pri nas.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.