Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vitamski testi po Sloveniji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

biostile_logo

Družina Kosmina je ustanovitelj podjetja  Biovis d.o.o , ki se že 14 let ukvarja s prehranskimi dopolnili. Na trgu so predstavniki dveh blagovnih znamk, Biyovis in Biostile. Proizvodi so naravni, iz najboljših sestavin, sestavljeni na podlagi najboljših vezav, in zato izredno hitro učinkoviti. Izvajajo VITAMINSKE TESTE PO SLOVENIJI in tako pomagajo vaši poti do zdravja.

stressportniki

Kako do analize telesa in vitaminsko mineralnega testa?

V vsaki specializirani trgovini in lekarni lahko opravite BREZPLAČNI vitaminsko mineralni test. Dvakrat do trikrat mesečno se v vsaki poslovalnici opravlja individualno testiranje. S posebno napravo vam bodo brezplačno analizirali delovanje organov in pomanjkanje vitaminov in mineralov. Testiranje poteka 15-20 minut. Po vsakem testiranju se stranki predlaga kombinacijo artiklov, ki bi ji stanje pomagalo izboljšati. Napiše se tri mesečni program, potem pa ponovno testiranje – kontrola vsak mesec, oziroma v roku 3 mesecev. Vsaka stranka, ki opravi analizo, dobi izvid o opravljenem vitaminsko mineralnem testiranju, priporočljiva prehranska dopolnila, ter navodila za naslednje 3 mesece. Prav tako dobite okvirni datum ponovne kontrole.

odpornost holesterol2-247x300

S pomočjo vitaminskega testa dobite jasno in realno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi morate vnesti v vaše telo, če želite, da bo to lažje in bolje delovalo. Obenem vam bodo svetovali glede tekočine, gibanja in ustrezne prehrane.

Opravite svoj vitaminski test že danes, kajti cilj tega je seveda usposobiti telo na način, povrniti  ravnotežje ter tudi njegovo zdravje.

Uporabniki proizvodov učinke čutijo v zelo kratkem času.
Velikokrat za osebno zadovoljstvo in zdravje potrebujemo samo nekaj malega, vendar če si znamo prisluhniti, si ne moremo pomagati.

Zdravje je naš največji zaklad, zato želimo našim stalnim in bodočim strankam pomagati na zdravi poti. Kot pravi njihov slogan:«Bodimo zdravi!«

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.