Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

VLS Computers d.o.o., poslovne programske rešitve

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ker sodobno poslovno okolje zahteva napredne informacijske sisteme, s katerimi je mogoče obvladovati poslovanje in vodenje podjetja, VLS computers razvija rešitve za zahtevne, fleksibilne poslovne sisteme in prav tako za tiste bolj preproste uporabnike.

moto_slogan_vls_computers

Podjetje se usmerja v najzahtevnejše tehnologije (MS.net, ORACLE, JAVA), za izdelavo programske opreme v večslojni arhitekturi, uporabo web servisov. Programsko opremo aplicirajo tudi izven RS in se vključujejo v EU projekte. V svoji ponudbi nudijo celovite in vnaprej pripravljene rešitve za poslovanje, ki so namenjene manjšim in srednje velikim podjetjem. ERP za mala in srednja podjetja. Informacijske rešitve kreirajo na podlagi vaših rešitev in potreb.

Ena izmed rešitev, ki jo ponujajo, je informacijski sistem za prevoznike, ki morajo v skladu z zakonodajo arhivirati tahografske podatke in podatke na pametnih karticah voznikov. TahoPrenos omogoča prenos podatkov iz digitalnih tahografov vozil v arhive. TahoSplet je program za spletno arhiviranje tahografskih podatkov digitalnih tahografov. Program omogoča branje in arhiviranje podatkov kartice voznika, arhiviranje obstoječih datotek voznika in tahografa, prenos datotek iz arhiva, izdelavo poročil o aktivnostih voznika in vozila itd.

Za področje gradbeništva so izdelali informacijski sistem za razpis proizvodnje v obratu železokrivnice, informacijsko povezava procesov od projektiranja, izdelave, polaganja in obračuna armature.

Delujoči so tudi na področju energetske učinkovitosti, kjer preučujejo rešitve za večjo energetsko učinkovitost in trajnostni razvoj, h kateremu nizko ogljična družba prihodnosti vedno bolj stremi.

VLS Computers odlikuje strokovnost, profesionalnost in zavedanje, da so tudi sami podjetniki in vam lahko pomagajo pri obvladovanju poslovanja in vodenju. Njihov krog poznanstev je širok, kar jim omogoča prepoznavnost na trgu in odpiranje novih priložnosti. S svojim znanjem in izkušnjami, ki so jih pridobili v svojem dolgoročnem in učinkovitem poslovanju, vam bodo zagotovo koristili.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.