Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna avtovleka in servis iz Dolenjske podjetnika Drnovšek Jožeta

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Avtovleka in storitve Drnovšek Jože spade med vodilno avtovleko s področja Dolenjske. Vsem strankam so na razpolago v danem trenutku, da jim zmanjšajo obremenitve ob različnih okvarah vozil, nezgod, ki so še posebno stresne in sploh v vseh nepričakovanih trenutkih lahko zgodijo. Tu so takoj za vas!

Vsi, ki ste veliko za volanom, veste, kako neprijetno je, če na cesti ostanete zaradi okvare, ali še veliko huje, če se vam pripeti prometna nesreča. Na podjetje Jožeta Drnovšek se lahko zanesete, saj vam bodo nudili, strokovno, kvalitetno in predvsem hitro storitev ne glede na čas v dnevu ali letnem času. Ne odlašajte, če ste se znašli v težavah in obtičali na cesti, pokličite jih! Njihova pomoč je vedno blizu.

Odlikuje jih hitrost, strokovnost in varnost storitve. Danes njihovo delo temelji na bogatih izkušnjah, tradiciji in zavezi kakovosti. Že od samega začetka izpolnjujejo obljube strankam, da je njihova pomoč vedno blizu.

Poleg avtovleke v njihovi servisni delavnici pri Krškem, ponujajo avtomehanične storitve popravil in obnove avtomobilskih motorjev znamk, Renault, Volkswagen, BMW, Opel, Nissan in Peguet.

Ker se vsa vozila iz dneva v dan bolj tehnološko napredna, zato tudi pri podjetju Jožeta Drnovška skrbijo, da se stalno izobražuje skladno s smernicami, da uporabljajo predpisano specialno orodje in skrbijo  za zadovoljne in brezskrbne voznike, ki jim dnevno zaupajo. Strokovno vam bodo svetovali pri vzdrževanju, dodatni opremi in z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja o vašem vozilu.

Vabijo vas, da svoje vozilo pripeljete k njim, zadovoljni boste z opravljeno storitvijo. V primeru, da imate še dodatna vprašanja v zvezi s servisom, se lahko brez skrbi obrnete na njih!

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.