Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna cvetličarna Lilija, kjer prevalduje krativnost in strokovnost s tradicijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Cvetličarna Lilija v lasti lastnice podjetja Jožice Žabkar izvira iz Leskovca pri Krškem. Krasi jih dolgoletna tradicija. Že vse od ustanovitve trdno verjamejo v vrednote, kot so delavnost, marljivost, iznajdljivost in prizadevanje za skupno dobro vseh sodelujočih.

 

 

Z veseljem poskrbijo in s cvetjem opremijo posebne trenutke v življenju, kot so poroka (poročni šopki, naprsni šopki, namizni aranžmaji, dekoracija cerkva, avtomobilov in gostišč), maturantski ples (maturantski šopki). Nudijo vam tudi žalno floristiko (žalni aranžmaji, venci, žarni venci, aranžmaji sveč) in se druge cvetličarske storitve kot so dekoracija poslovnih prostorov in prireditev. Ponujajo vam širok izbor rezanega cvetja, lončnic, okrasne keramike.

 

 

Cvetličarno Lilija odlikujejo visoka usposobljenost, kompleksno znanje in bogate izkušnje. Veljajo za kompetenten in zanesljiv izvor znanja s področja cvetličarstva, s tradicijo. Njihovi izdelki in storitve, ki so rezultat bogatega znanja in izkušenj nudijo najboljše cvetličarske storitve. Vseskozi stremijo k visoki in stalni kakovosti svojih izdelkov. Nenehno skrbijo za izobraženost zaposlenih in izboljšave, ki pomagajo zmanjšati oziroma preprečiti napake. Svoje cvetličarsko delo opravljajo strokovno, kvalitetno in zanesljivo, pri tem pa dosledno spoštujejo sklenjene dogovore z naročnikom.

 

 

Uspešno poslovanje cvetličarne Lilija temelji na delu, ki jih odlikujejo strokovnost, kreativnost, dinamičnost, samoiniciativnost in veselje do dela.

Znanje, izkušnje, tradicija in razvoj so njihove prednosti. Kvaliteta, uporabnost in praktičnost so značilnosti, ki jih odlikujejo. Strast, navdušenje, kreativnost in predanost, pa je filozofija cvetličarne Lilija na poti do uspeha. Vabljeni, da jih obiščete in se prepričate o njihovi kakovosti.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.