Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna samopostrežna pralnica perila iz Ljubljane, Puhi

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Samopostrežne pralnice poznamo predvsem iz Amerike, zdaj pa lahko svoje umazano perilo za nekaj evrov javno perete tudi pri nas. V dananšnjem prispevku predstavljamo vodilno samopostrežno pralnico Puhi iz Ljubljane.

Prednosti samopostrežnih pralnic je pomoč pri pranju perila zelo raznoliki in široki ciljni skupini: lepotnim salonom, študentom, turistom, športnim društvom, podnajemnikom, čistilnim servisom, javnim inštitucijam; prednost za gospodinjstva pa je prihranek in praktičnost. To je namreč še vedno najpreprostejši in najugodnejši način pranja odej, prešitih odej, jaken in drugih velikih kosov. V Puhijevem kotičku, ki se nahaja v Šiški, pa lahko operete tudi perilo vaših hišnih ljubljenčkov, kot so pasje in mačje odeje, pasje posteljce, igračke, brisačke in podobno. Svoje perilo operete sami, saj je pralnica samopostrežna. Dozirani so tudi detergenti. Pa še nekaj je zelo pomembno, vsako pranje je dezinfecirano. Perilo sušeno v električnih sušilnih strojih se nežno posuši, zato je likanje lažje ali pa sploh ni potrebno.

 

 

Sistem je zelo preprost, za uporabo nič težji od kavnega avtomata,« je prepričljivo povedala lastnica pralnice Olga Pezdir. Ljudje so namreč ob tej novosti še nekoliko negotovi, ki jo v Ameriki poznajo že desetletja. Njihova merila so vaše želje. Na tej tradiciji slonijo že vsa leta.

 

 

Tovrstno pranje perila je enostavno in hitro. V tem hitrem življenjskem tempu se trudimo opraviti čim več v čim krajšem času. In pranje perila ni izjema. Prihranek časa je v tem, da stroji operejo v 35 do 40 minutah. Takšno pranje prihrani veliko časa, saj lahko medtem ko se pere perilo, vi opravljate druge aktivnosti. Lahko si privoščite daljši klepet ali skočite na kavo. Čisto, dišeče in lepo zlikano perilo je želja vsakega posameznika, ker pa mnogi nimajo časa za njihovo perilo, za vse to poskrbi samopostrežna pralnica perila iz Ljubljane, Puhi.

Kot pravijo sami: »Jasni cilji, trdo delo, vztrajnost in vlaganje v razvoj, je naš recept za uspeh ter zadovoljne stranke!«

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.