Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna spletna trgovina paintball T-SPORT

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Zabava za vse generacije v eni in edini paintball trgovini. ‎ Za vas smo pripravili  predstavitev vodilne spletne trgovine, ki ima zelo zanimivo avanturistično obarvano paintball avanturo. Gre za edinstveno spletno trgovino na povezavi:

http://www.paintball-trgovina.si/si/

Kaj je pa je sploh Paintball?

To je zabavna, ekipna, adrenalinsko taktična igra, pri kateri ekipa uporablja specialne puške, ki izstreljujejo barvne kroglice. Te se ob zadetku razpočijo in pustijo barvo na zaščitnem kombinezonu.  Paintball je šport s puškami (markerji), ki s pomočjo plina ali zraka izstreljujejo barvne kroglice, s katerimi se igralci izločajo iz igre. Za igranje igralec potrebuje marker, masko za obraz, plinsko bombico in obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

V spletni trgovini T-SPORT najdete prav vse izdelke, tako za otroški paintball, kot rekreativni. Ne zamudite enkratne možnosti preživljanja prostega časa v naravi, na zabaven in rekreativen način.

V idiličnem in najatraktivnejšem poligonu v naravi, v Domžalah, boste doživeli pravo adrenalinsko izkušnjo. Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, boste lahko doživeli nekaj vznemirljivega in nenadkriljivega. Ne glede na to, ali organizirate fantovščino, praznujete rojstni dan ali preprosto iščete cenovno dostopno način za zabavo je Paintball odlična izbira za vse priložnosti. T-SPORT paintball ponuja odlične pakete.

So vodilna spletna paintball trgovina na Balkanu in želijo to tudi ostati, zato vam v njihovem prodajnem programu ponujajo najbolj vroče, priljubljene in aktualne produkte. Že od samega začetka omogočajo svojim strankam, da si opremo pred nakupom lahko tudi ogledajo in preizkusijo, ker le tako je lahko izbira prava. Še najbolj pomembno pa je da vam lahko predstavijo paintball kot šport, opremo in seveda vam lahko svetujejo tako na rekreativnem, tekmovalnem ali poslovnem področju.

Paintball je zelo razburljiv adrenalinski šport, ki ga igrajo tako moški kot ženske, kjer uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. S prijatelji se odpravite na adrenalinsko pustolovščino, ki bo zagotovo pospešila srčni utrip! V popolni opremi se razdelite na dva ali več taborov in tekmujete, dokler vas nekdo ne izloči iz igre z barvno kroglico. Odlična ideja za malo drugačno praznovanje rojstnega dne ali pa za zabavo kar tako.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.